Du är bäst! ♥






Två bra grejer som flyttat hem till mig idag, så nu är jag bra många tusen fattigare.. 
Mamma är gullig hon som gjorde det möjligt :) du är bäst!

Nu ska jag kasta mig i sängen. En dag kvar, sen är det ju looov


TÄVLING!



Tjoho, tävling hos Sofia igen! Denna gång tävlar jag om en Triwa klocka från Klockmaster. Du kan tävla om exakt samma sak som jag, och förmodligen som flera andra :) kika in hennes blogg, och var med och tävla du med!

direktlänk; http://sofiahanden.blogg.se/2011/february/tavling-triwa-klocka.html#comment

Utomhuspremiär!

Somnade sent igår, många tårar fälldes.. Men det sägs ju att man ska bryta ihop och komma igen!

Hade utomhuspremiär med mohed idag, matchpremiär ute också till och med. Vi mötte Hälsinglands F15 uppe i Hudik, och vi spöade dem med 7-0. Alla var riktigt duktiga, härligt tjejer! 

Nu har jag ätit en supergod middag med mamma och Mats. Lövbiff rullad och fylldnmed färskost(vitlök och örter), potatisgratäng, champinjoner och beasås. LOVLEY!!!
Tänkte invänta Nelly nu, sen ska jag busa med henne ett tag :) det var inte igår!



Alltså..

Jag förstår inte vad jag gör för fel varje gång.. Allra helst inte nu? 
It's amo te ♥




Galet

Jag ska erkänna en jävla grej, haha. Jag har fastnat för engmans kapell, och det är så jävla illa. Tror inte att det är många som lyssnar på dem, men vafan. Jag skiljer mig litegrann från mängden, det har jag alltid gjort ;)




Nä, vaa?



Du kan glömma mig!


Mission completed

Håret är jag helnöjd med. Denna färg ska jag nog fortsätta använda. Så - MISSION COMPLETED!




Som många säääkert har sett på facebook, så kom jag inte in i Linköping som var min ungefär, högsta önskan. Känns så jävla surt och har varit grinig och less över det hela dagen idag. Nu sitter jag här, måste göra mitt val inom 9 dagar. Jag vet inte alls vad jag vill längre. Vafan, kom igen.. 
Har lagt vissa funderingar på antingen Resturang- och Livsmedelsprogrammet Polhemskolan, i Gävle.
Har också funderat lite på Teknikprogrammet här i Söderhamn. Tycker ändå att det är lite tidigt att välja vad man vill göra i livet, men så är det ju. Någon gång så måste man :)

JUST NU

Sitter jag faktiskt med svartbrun färg i håret och hoppas att det blir skitsnyggt när jag duschar ut det om fem minuter. Vad tror ni? 

Vurpade i syrrans stentrappa idag, ryggen mår inte så bra och har riktigt svidande sår på högra handen.. 

Updaterar sen när det är färdigt :)

Hjälp!

Vilken tycker ni ser bäst ut? Supertacksam över kommenter på dem


God kväll

För att berätta för alla intresserade, så har jag soffhäng såhär som ett avslut på denna söndagskväll. Känns riktigt bra faktiskt, mysa med sig själv. En marabou digestive, en cola och ett duntäcke gör hela denna kväll underbar. En wallanderfilm på det är heller inte så tokigt, visst? :)

Kikar lite på dafont.se också, sneglar lite sådär. Är himla sugen på att göra en tatuering, men antar att det kommer att dröja länge. Ska iallafall fila på en, för då har jag all tid i världen att få den precis som jag vill. Den hänger trots allt med varenda timme, varenda dag tills jag dör. Ska lura lite på det där så :)


DIIING

Lycka är väl när man hittar gamla dängor, som är superbra! tjooohoo

Ungefär allt, s-u-g-e-r

Kvällen är såhäääär värdelös. Jag är riktigt sugen på chips och dricka, men äger för tillfället ingen. Närmsta stället är shell, men där är det dyrt och jag är fattig. Andra alternativet är ju ica, men dit är det långt och jag orkar inte gå. 
Så, vad tycker ni att jag ska göra? Handla på shell trots min pengarbrist, eller trotsa allt och vandra till ica? ICA!


En update såhär på efterhand, JAG SLAPP! Har en skitbra syster som handlar åt mig :) i utbyte mot en karta p-piller, men so what ;)




Last night




Igårkväll så befann jag mig ute i Baggsundet och bara myste. Hade ett jäkla trevligt sällskap och en superkul kväll. Dock gick vissa saker kanske lite snett, men jag hade kul ändå. Frågan är väl vad Elin tycker, don't hate me ;)

Idag är jag inte speciellt kaxig, så det blir soffhäng exakt hela dagen. Tacka vet ja chips och dipp, jooina mä.. Jag tackar ja till, nästan alla.. (nä)

Imorgon ringer de från John bauer i Linköping, vid lunch. JAG ÄR SÅÅ NERVÖS!





I liike

Carl skickade en låt för nån timme sedan, som jag fastnade som fasen för!
http://www.youtube.com/watch?v=a2RA0vsZXf8

Funkar inte att lägga in videon, så gör sådär :)


HELG!

Att det alltid känns lika underbart att åka hem från skolan en fredag. Vilkeeen känsla! 
Var med om jordens knepigaste busschaufför igår, jävlar i en liten låda.. VILKEN KILLE :)

Ikväll kommer jag att befinna mig ute i baggsundet, för att fira johanna. Blir mat, bad och bastu. Det tackar vi för! 

Måste också passa på och gratta världens bästa sanna som kom in på innebandygymnasíet i falun. Det var du så jävla värd :)



Kort sagt




Plugg

Riktigt härligt att jag fick sova ut imorse. Började inte förrän 10.45, det tackar vi för. Faast, jag och ellen tog elva bussen, och sket i språklektionen. Vilka jävlar vi är!

Nu pluggar jag matte efter att ha kikat lite på tv. Kollar faktiskt samtidigt, är ju svensk maffia. Grymt program!



Fotbollskväll

Seg dag idag, två mattelektioner och idrott 07.45 imorse.. 
Tog kvart över tre bussen hem, och sen har jag legat sen jag kom hem ungefär. Är fortfarande inge pigg, så har vilat upp mig :) 
Imorgon är jag tillbaka igen, då börjar träningen för min del! Måste hinna med ett löppass den här veckan också.

Kollat på fotboll ikväll också, och haft en ganska tråkig dejt med matteboken.

Trööött





Lite frukost på det här, sen är jag fullt redo för skolan!


She wants to erase me

Känner för att skriva lite, alltså bara skriva av mig. 

Känner att det alltid finns en tanke i bakhuvudet. Det är så mycket som händer nu. Jag fyller 16 i november, och jag planerar att flytta 5 timmar och 15 minuter från mamma redan om 6 månader, alltså om ett halvår. Det är nog inte bara det här. Jag har alltid trott att det ska vara superenkelt att bara sticka. Men när man suttit och tänkt efter så är det många pusselbitar som ska sitta. Man ska ha pengar, man ska ha något att sysselsätta sig med utöver skolan mm. Det är så himla mycket. Dock har jag inga problem med att sysselsätta mig utöver skolan, eftersom att jag ska spela fotboll på högre nivå. Det är ju elitfotboll jag har sökt till!

Senaste veckan har jag suttit mycket och tittat på tavlan jag har på väggen. Den på mamma och pappa som lyckligast när de gifte sig. 
Det tar lite på mig att inte få känna pappas stöd i det här. Alltså, veta vad han tycker om att jag planerar denna flytt, och hur han tror att det kommer att gå för mig. Känns så konstigt.

Jag kan ändå flytta utan att tänka på att mamma ska bli själv. Hon är inte ensam och hon har fortfarande mina tre systrar och fyra barnbarn kvar. Det känns väldigt skönt att veta.. 
Det luriga är ju att det inte bara är att resa hem när jag känner för det. Nu måste man planera och dona, och boka tågbiljetter för att få komma hem.. 

Jaja, det återstår att se. Jag tror, trots allt, att jag kan lyckas med det jag vill. Jag ska ge det en chans anyway, och hoppas att jag kommer långt på det :)




Tillfälligt färdig

Ändrade inte mer än texten och det som står där uppe under theaviktoria. Får duga för tillfället, för lat för att ordna mer :)



Changes

Då bygger vi om igen, kan komma sig att det ser kaos ut här ett tag. Förändring förnöjer ;)


Sjukstuga

Varit en tung dag idag, med skridskor och doningar. Var inte med på skridskorna, men det var tametusan inte varmare att sitta och kolla på ska jag säga.. UH.. 
Mår ungefär, som ett arsel i näsan efter denna dag. Är snorig och har ont i huvudet. THUMBS DOWN

Att skridskorna var över firade jag och mina två brudar med glass, en halv liter vaniljglass var. Värt vilken femkrona som helst, right?





Skönhetssömn

Tar nog och kastar mig i sängen nu, och slår igen ögonen. Skönhetssömnen kallar! ;)
Säger god natt med bilden jag alltid blir glad av. "Segerbilden" som GH kallade den!

Tävling - IGEN

Men denna gång hos alexandraekstrand.blogg.se! Denna gång tävlar jag om en ekologisk bärsalva och ett ekologiskt schampo och balsam i ett, allt detta från bambubutiken.se. På hennes blogg kan du läsa om produkterna. Personligen tycker jag att de verkar ganska så bra! 

direktlänk till tävlingen: http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/february/e-som-i-en-tavling-i-samarbete-med-bambubutik.html#comment

Tävling!

Tävlingar är ju bland det roligaste som finns, så nu passar jag på att tipsa om en!
Jag är med och tävlar om ett par superfina Pilgrims örhängen hos sofiahanden.blogg.se
Rätt var det är så slår turen in, tävla du med! :)

direktlänk till tävlingen
http://sofiahanden.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment


-

Inte allt för dyra klänningar, men klänningar som ser bra ut! 
Gillar Lion Dress från Bikbok just för att ena axeln är lös - MUMS
Gillar Mona Party Dress från HM också. Väldigt enkel, men ändå en klänning man kan göra superläcker!




DET GÖR ONT!

Helt galet trött efter denna jobbiga måndag. Inte såhär jag vill starta en ny vecka.. 
Haft en småjobbig skoldag, vilket ogillas till tusen.. Mot slutet tog jag ingenting seriöst och jag levde mitt eget liv ett tag, ganska skönt faktiskt. 
Spelade ju match idag också, mot alfta. Förlorade med 18-12, och måste vinna nästa match tydligen för att vinna serien. Men då är vi råtaggad hela högen, och förhoppningsvis utan skador. Jag drog på mig en idag, i högra tummen. Suger ganska hårt faktiskt, gör skitont.. 

So, let's have party. Japp, jag har fest för mig själv. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag, årets mest överskattade dag.. MEN, hoppas ni som firar haft en underbar dag :)


GE MIG EN SAFTIG OCH VARM SOMMAR! 




EUUUH!

Nu såhär på morrn har jag kommit fram till att jag ser ut som en skallig grabb i mössa! 
LOOK AT ME!?


Det firar vi med en sån där underbar fjortismin, som är för fin!

NU SKA JAG TOKSPRINGA TILL BUSSEN!


Ruggigt seg söndag

Har inte varit en speciellt innehållsrik dag idag.. Ganska tråkig faktiskt! Känner mig fortfarande inge pigg. Får bli ändring tills imorgon, match i alfta halv åtta. Lite tröligt att spela nu när vi redan har vunnit serien, tror jag iallafall. 

Har chilldag i skolan imorgon också, vilket alltid uppskattas. Ska laga fläskfilé provencalé och chokladmousse sådär fem i nio på morgonen. Jag klagar inte! 

Tu in oculis meis optimum available ♥♥


Lördagsmys

Blev ingen träning imorse, eftersom att jag mår som ett arsel i halsen. Väldigt förkyld är jag också.. Icke bra, handbollsmatch på måndag :) klev upp halv två och tog tag i hemmet, eller rättare sagt "mitt hem"(övervåningen).
Sen har jag myst med världens sötaste, inte helt fel! 

Sugen på utgång idag, men blir inte så. Jag vet att en räkmacka med mamma och mats lockar. Efter det lockar nog firman och ett underbart sällskap. Vi får allt se vad som händer :)

Saknar min gofia! ♥




Det är såhär det ligger till

I slutet av oktober förra året började jag fundera på att börja spela med Moheds SK. Den 14 november provtränade jag med dem för första gången. Jag gjorde fler träningar, och i december månad skrev jag över både inomhus och utomhus. 

Jag har lessnat på allt skitsnack som gått/går. Jag har inte tagit åt mig av någonting, utan tycker att det mesta bara är larvigt. Som det som skrevs på fotbollsrykten, alltså.. Det är en sida för de som inte får sin röst hörd på annat sätt, som bara sprider lögner. LÄGG NER!

Så, nu tycker jag att alla lägger av och spelar fotboll. För det är väl det vi egentligen vill? 

Vill man spela så ska man spela, och det ska man få göra vart man vill. Rätta mig om jag har fel..

TACK PÅ FÖRHAND


Säger då det

Haft en tung vecka, med två nationella prov i svenska. Känns som att det gick bra, så då gjorde det nog de också!
Känner att jag har planerat en massa. två "utlandsresor" inom loppet av 14 dagar, en göteborgsresa, lofsdalen över sportlovet och en massa mer. Har dock inte kollat om något krockar, kan ju alltid hoppas att det går vägen! 

Och vet ni mer? 
Det är inte lätt att gå med huvudet högre alla andra. Fan va jag är bättre än alla andra och fan vad jag är tuff. Gah, du har väl åldern inne för att kunna beté sig..



Mot Söderhamn

Gjorde antagningsträningen igår. Gick faktiskt ganska bra, tycker jag. Fysen överlevde jag, och träningen också. Nu är det bara hoppas att jag kommer in, får besked i slutet av nästa vecka. Linköping är helt underbart, jag vill flytta!!

Nu ska vi rulla hemåt Söderhamn igen. Har cup ikväll i Bollnäs, och spelar första matchen 17.50. Ser bara vinst :)

Tack för denna gång, kommer snart igen! :D





Linköping

Äntligen framme, efter många om och men.. Fastnat i bilkö och kört vilse, så sumerar jag resan.

Har precis varit och handlat frukost till imorgon. Får bli havregrynsgröt, ska ju stå mig på det till 12 :)
Nu blir det tvhäng, för det är jag bäst på!

Fin bild på min bovärd. Nöjd hon kommer bli :)




Nu rullar vi

Åker ner mot Linköping om ungefär 30-45 minuter! Säger som jag sa igår, håll alla tummar och tår för mig. Det här vill jag verkligen! 

Kommer en update när jag är framme! 


Sovmorgon

Undra hur många mer än jag som älskar känslan av sovmorgon.. Helt underbart! Dock tog jag sovmorgon hela dagen, ehe. Men det gör inget, ska ju faktiskt ut och resa idag.

Längre update om en stund, måste verkligen packa klart. 


Open your eyes, open your mind



Mot storstaden

Imorgon rullar audin ner emot Linköping igen, mitt andra besök i storstaden ska bli av! Förra gången kollade jag bara på John Bauer gymnasiet där nere. Denna gång ska jag också kolla på skolan, men även göra min provträning för elitfotbollsbiten. Och nervös du.. Inte riktigt mänskligt. Svårt att tänka att jag bara får en chans att visa upp mig på, vad jag vet iallafall. Får hoppas att jag har en jävla bra dag på fredag, och inte gör så många fel! 
Jag är bra nog laddad också. Fasen vad jag ska köra nu. ARIIIBAA

Lånar Isabelles fina bild för att visa hur fint det är ;)


Ny månad

Idag är det 1 februari. Nu går det åt rätt håll med allting, det gillar jag supermycket :) 

Inne på andra dagen denna vecka också, så veckan går också åt rätt håll. Går sista dagen för denna vecka imorgon, eftersom att jag åker ner till Linköping på torsdag efter lunch. Gud, jag är så himla nervös för testerna och träningen. Min enda chans liksom.. LÄSKIGT!

Måste bara berätta att jag tänker på er, hela familjen. Livet är så himla orättvist, det är inte rätt. Hur som helst, så tänker jag på er hela tiden! ♥





RSS 2.0