Stugan

Har varit ute på äventyr med mamma nu på förmiddagen. Varit på dollar och barnens hus och rusat runt!
Nu håller jag att på packa till Halmstad. Tvättade fotbollsskorna nyss, som ny igen ;)
Känns som att packningen är enorm, fast den är en liten hög med träningskläder än så länge. Behöver inte ha så himla mycket grejer med mig egentligen, eftersom att man alltid ska visa vilket distrikt man kommer ifrån. Så, hälsingelagsdressen är nytvättad och vacker. 

Kanske hinner skriva en sväng på lördag innan jag åker till resecentrum. Bussen går ju 23.40, så ett mesigt inlägg borde jag hinna med.


Nu ska vi fara till hemstaden och hämta Mats, sen handla och åka till stugan. 
Puss, Viktoria Lindgren




I've found what I looking for

Jag har hittat min käraste moppe!! JAG ÄR FRÄLST




Den ska bli min, inom snar framtid. Med världens bästa Måns Åslunds hjälp så hittade jag ett nytt styre också. Skulle bli awesome. Jag är kär i den..

bad Bad BAD

Så duktig som jag är så har jag kommit av mig med bloggandet igen, men va tusan. Det är så himla mycket nu. Jag har så mycket att berätta.. Blir en liten skitlista :)

  • Jag har hunnit med att spela en DM match mot kilafors i söndags, och den vann vi med 3-2. Det betyder att vi har gått vidare till semifinal i DM 16 år. DM 17 år är vi redan i final i, mot söderhamn!
  • Jag har hunnit med att städa ur en lägenhet(radhus) i Sandarne, på kjeratten. Där sa det chasing när jag var klar, och 1800 är inkasserade till halmstad - GREJTO!
  • Jag har hunnit med att börja packa lite till elitlägret som jag åker till lördagnatt. Ser snuskigt mycket fram emot det. Ska bli så jävla roligt.
  • Jag har hunnit med att fundera på gymnasievalet nästa år, för det är ju inte så långt kvar dit egentligen. Hur låter fotbollsgymnasiet i Sundsvall, och omvårdnadsprogrammet? Själv tycker jag att det låter alldeles utmärkt!
  • Jag har hunnit med att planera med Mickan. Jag ska vara hundvakt medans hon och Pontus åker till Stockholm och har en helg för dem själva. Som det gulliga lillesyster man är så ställer man upp i alla väder. Då bor jag hemma hos henne! CHASING!!!!!
  • Jag har hunnit med att boka in jobb på Rockweekend, och det är ännu med CHASING! 300 laxar inkasseras bara på den jobbdagen mellan 7-15.
  • Jag har hunnit med att packa lite inför midsommar som firas i stugan i år. Det tycker jag är nice, eftersom Isabelle kommer att underhålla mig.


Jag har hunnit med litegrann iallafall? Man kanske skulle ta tag i bloggandet istället för att behöva göra på detta vis, tokigt.. 


Nu tar jag farväl från bäddsoffan på broberg. NATTI
Puss, Viktoria Lindgren








Luffarslöjd

Idag bestämde jag med mamma att jag ska börja med luffarslöjd på hemmaplan. Måste beställa hem grejer till veckan, så jag har något att börja med, och en bok! Det här blir utgifterna jag inte hade räknat med den här månaden, men varför inte liksom? Det är ju ganska kul att hålla på med skiten, så jag bara kör nu jag.. Får se hur länge det håller i sig! :)

dock inte min bild, men det skiter man väl i?



Puss, Viktoria Lindgren

Gamla texter

Lägger upp de texter jag hittade på bilddagboken alldeles nyss. Tycker att de ska få finnas kvar någonstans, så bloggen blir nog jättebra..




när jag såg dig, insåg jag att jag aldrig kunde släppa dig. inte för pengar, inte för någonting. du hjälpte mig att se framåt, att se vad det var jag egentligen vela. jag såg vad livet gick ut på, men även att det inte var så lätt att nå målen. det fanns hinder också. men du visade mig hur jag kunde klara mig bra endå. hur jag skulle kunna ha en möjlighet att lyckas med det jag alltid hade velat. du fixade till den oklara delen i mitt liv så att jag skulle slippa oroa mig. jag tackar dig. det gör jag verkligen. allt du gjorde för mig, under 9 år, var helt fantastiskt. jag kunde inte ha gjort det själv. jag minns än idag, hur du var som person. jag minns din personlighet, dina intressen och allt du önskade. jag såg i dina ögon, att familjen var det bästa du någonsin kunna få. men sen när du vart sjuk, tror jag att du insåg själv, att du hade mer saker som du önska du hade hunnit gjort. men tiden går fort, man kan inte hinna med allt. du han med det mesta, resten tar vi andra itu med nu, och det vet du. vi vela ditt bästa hela tiden, precis som du vela för oss. man såg på dig direkt när något var fel, och när något inte var riktigt som det skulle. men det löste du. jag vart lika stolt varenda gång. och nu hoppas jag att du ser mig, när jag gör lika som du gjorde. kämpar för mina fel, bekymmer och mina mål framåt i tiden. inte bara att du ser det dåliga jag gör, utan även det bra också. det kan få mig att lyfta från det dåliga. jag hoppas att du är och blir stolt över mig, när jag visar min kämparglöd precis som du brukade göra. jag har tagit det av dig. och nu vill jag komma långt, som du gjorde. det känns bra att veta, att någon har försökt med samma innan mig, och kommit fruktansvärt långt. det känns enormt bra ska du veta. du gav mig inspirationen. jag ska ta itu med mitt liv, och visa att jag också kan. jag vet att jag kan, men jag visar det inte jämt. det är då det dåliga kommer fram. men jag tänker inte ge upp om något går fel. jag tänker ställa mig till rätta och försöka igen, för det gjorde du. jag vill mer än någonsin nu. det räcker med att jag kollar på bilden, så ser jag ju. vilken jävla man du var! du tog itu med en sak, du lärde dig och sedan lärde du ut till yngre, som vela komma till den nivå som du. jag tror att dem uppskattade det. du lärde folk saker, som dem inte kunde. du reste runt överallt, och du visade dem. det spelade nog ingen roll vilket språk dem pratade, du lärde dem endå. fler borde ha tagit del av det, men alla fick inte chansen, som synd är. men dem du har lärt vidare, kan lära andra, och stolt säga att det var olof lindgren som lärde dem meningen med livet.

du var helt fantastisk, pappa!
jag är fruktansvärt stolt över dig.




______________


Den mest viktiga mannen i en flickas liv är hennes pappa. Varje liten flicka behöver en pappa. Varje liten flicka behöver en pappa som berättar för henne alla lätta saker. Och vara där och berätta godnatt sagor. Varja lite flicka behöver en pappa som beskyddar henne. Och berätta för henne att ingen kille i världen är nog bra för hans lilla prinsessa. Även om inte flickan är liten längre, så behöver hon alltid hennes pappa. När hon tar hem sin första pojkvän behöver hon en pappa som ställer den första frågan till honom. Eller även om hon inte gör något bra, behöver hon en pappa som säger åt henne att göra det bästa hon kan. Varje flicka behöver en pappa som tittar på henne och säger att han är stolt över henne. Men vissa flickor är ändå inte lyckliga även fast dom har sin pappa i liv. När dom bara försvunnit. När andra aldrig ens har träffat dom. Och när den lilla flickan, inte kan hjälpa att fundera på om det var hennes fel att hennes pappa försvann. Men nu är flickan stor nog att förstå. För hon vara bara en lite flicka när hennes pappa berättade att han inte mådde nå bra. Han gick bort, och hon förstod inte. Och hon gör det fortfarande inte, var det någonting som hon gjorde? Va hon kanske inte den ' perfekta ' dottern. Men hon vet att det inte var hennes fel, och att det ibland bara händer. Hon vet nu att hennes pappa älskar henne och att han inte ville lämna henne. Och för det känner hon sig lycklig, vissa flickor har aldrig haft den perfekta pappan. Och vissa förlorar dom, och dom kan aldrig komma tillbaka. Kanske att hon inte ser sin pappa så ofta, men hon vet att han alltid finns där. Och hon är den riktiga pappas lilla flicka. Din pappa behöver inte vara med dig för att älska dig. Läs det här och var glad, för alla är inte det. Nära eller långt borta, du är alltid i mitt hjärta. Och jag vill alltid vara pappas lilla flicka, men min tid är över.
va rädd om er pappa. det är som det står, viktigaste mannen i ditt liv. jag vet hur det är att
förlora sin pappa


DEN HÄR TEXTEN ÄR PÅ ENGELSKA EGENTLIGEN, MEN JOHANNA WALLER HAR ÖVERSATT DEN!






_____________



hittar jag fler, så läggs dem säkert upp vid senare tillfälle.. 
Puss, Viktoria Lindgren


Update - igen

Känns inte som att jag gör något annat än skriver.. Men, har man inget bättre för sig så läre man ju roa sig på något sätt. 
Spelade match igår, mot vallvik. Gick ju som det gick, men det var nog ganska väntat också. En avbytare på 90 minuter, det kommer man inte så himla långt på. Men, efter en 6-0 förlust så tar vi nya tag till hemmaplan!
Efter matchen åkte jag till syrran i ljusne för att vara barnvakt åt Tim dagen efter, eftersom lillgrabben hade hög feber! Somnade ganska ovaggat när jag kom dit, efter en obeskrivligt skön dusch.


Idag vaknade Tim halv sju, även jag.. Det var ingen idé att göra motstånd när han ville kliva upp, så det gjorde jag. Startade med att bygga en koja åt grabben, så han vart tyst och nöjd. Där inne låg vi och kollade på ett gäng filmer, t.ex byggare bob, teletubbies och thomas tåget. En hel del glassar slank ner idag också! 

Nu sitter jag och kikar tillbaka lite på bilddagboken. Hittade en massa texter till pappa som jag en gång skrivit. Blir lite tårögd när jag läser det faktiskt.. Tänk att det är som det faktiskt är...?
Lägger upp dem i nästa inlägg!

Puss, Viktoria Lindgren

Helt okej

Träffade Stina, Elin och Louisan på Waynes Coffee runt halv tre. Där vart det en glass och prat om allt mellan himmel och jord i ungefär en timme. Då åkte jag och Louisan hem till mig och hämtade hjälm för färder med tjejerna! Hamnade efter många om och med från Elin Engren på sik där vi träffade Marcus, Jocke och Albin en väldigt kort stund. Faktiskt förstår jag att Elin inte ville åka runt, med tanke på hjälmen jag och Louisan lyckades vaska fram åt henne.. heh
Sen åkte vi till donken, eftersom Elin var hungrig! Vart en glass där, eftersom att det är rea. Klart man slår till då? 
Efter en visit där så åkte jag hem för att äta mat med mammsen!
Sen slängde jag och datorn oss i sängen för en snabbtitt på facebook innan fotbollen på hällåsen med Nelly och Louisan. Söderhamn spöade regnsjö med 3-2, vilket vi tycker är jääääättebra! 
Efter fotbollen åkte jag och Nelly hem till hemma en liten stund, och innan de skjutsade hem mig vart det donken och mina kära nuggets!
Nu ligger jag i sängen och ögonen går i kors på mig. 

Puss, Viktoria Lindgren


man kan ju inte annat än skratta åt dig, elin engren!


Våra bästa år

Skön uppvakning av Johans klocka imorse - 8.30! Men vad gör man inte för andra.. ;) klev upp och åt frukost klockan 9, enda tidiga dagen hittills. Jag menar, vi somnade ju runt halv 9 igårmorse! Så, nu vart det en tidig morgon, uppe med tuppen så att säga ;)

Klockan 2 ska jag träffa vågbrotjejerna på stan, då vi ska försöka komma på någonting att göra :) någon som har en idé? En båt skulle sitta mumsens!


Nu kollar jag på världens bästa program, våra bästa år! helt kär it..


Puss, Viktoria Lindgren

Eftertankar

Sitter och tänker lite, på allting mellan himmel och jord. 
Känns som att allting har börjat om ibland. Jag förstår inte riktigt varför det blir så.
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, världens bästa pappa!
12 oktober 2005 ~ din kärlek lever i oss

Laddar om!

Just nu laddar jag om batterierna för en efterlängtad fotbollsträning. Hoppas det går bra idag bara, känner av i knät igen. 
Kom nyss fram till hur fula ben jag för tillfället har.. Blåmärken och myggbett, är inte det ganska fint?

Skriver mer senare :)
Puss, Viktoria Lindgren


At Jocke's place

Gårdagen spenderades i Jockes stuga med en massa grymma människor! Kom dit runt nio, vart hämtad på bryggan och sen åkte vi. Väl där så vart det segt, jag och Nelly slängde in väskorna där vi hade bestämt oss för att sova, och sen gick vi ut på altan till dem andra. Sen vart det matta och tunna. Efter många om och men kan man få igång brasan också.. Badade i sisodär kanske 32 grader, trodde det var skitvarmt innan man hoppade i. Satt och jäste en stund med Nelly, Erik och Jocke. Sen vart det matta igen, och lite småsovning i soffan. Efter ett tag vart det filmkik, all the boys love mandy lane! Väldigt konstig film måste jag säga.
Kvällen slutade runt 8 imorse, då man fick sova ett tag.. Klockan stod på halv elva eftersom jag inte missar våra bästa år!! Sen var det totalkört och man gäspade i princip HELA morgonen. Efter städning och undanplockning så packade vi ihop våra grejer och begav oss ner till båten för hemfärd. 
På bryggan tog vi farväl av jocke, kvällens fixare! 

Tackar för en jävligt bra kväll,
Nisse, Svedin, Jocke, Nelly, Erik, Putte och Markus!
Ni gjorde den helt jävla perfekt.
Lite fina bilder från gårdagen måste visas också..
GOMARKUS!
Svedin :)
Bästa!
Nisse :)
Grabbar!
Jockes stuga får avsluta!
Puss, Viktoria Lindgren

Babysitter

Suttit i skensta och varit barnvakt i snart en och en halv timme. Hoppas på att daniel kommer hem snart så att jag får iväg med nelly!
Ser fram emot kvällen och chill med en massa nice folk!
Puss, Viktoria Lindgren

Tjatig start!

Starten på detta sommarlov vart inte som väntat faktiskt. Vädret är ju ett jäkla minus också, det regnar och är mulet mest hela tiden. SÅÅÅ tråkigt... Sen krocken i torsdags också, det förstörde skolavslutningen och sen kvällen på fredagen. Förstörde väl lite för matchen mot trönö igår också.
Mitt knä börjar återhämta sig, sakta men säkert. Nu när svullnaden har gått ner så gör det ännu ondare, och självklart slår jag i det överallt bara för att jag har ont. Men det är väl ganska typiskt?
Ikväll ska syrran, eller rättare sagt hela familjen, på bilbingo som vanligt. Då blir jag hemma och får sitta barnvakt. När jag har gjort det åker förhoppningsvis jag, sanna och nelly ut till jockes stuga och övernattar :) kan bli nice.

fick en avslutningsbild av felicia på förmiddagen.
kanske inte den finaste bilden jag sett..
Puss, Viktoria Lindgren

Lite ordning

Börjar få lite kläm på blogg.se, men jag tycker ändå att blogspot är enklare att förstå. Får se om jag återupptar min gamla blogg där! Här fattar jag fan inte ens hur man får till en header. Dum är man väl också..
Jag och Mårten har smidit lite planer inför sommaren, och hittills är dem planerna ganska great. Våra kloka huvuden kom på en massa idéer. Närmast på schema står en fin tältning med en massa goa människor, på orn eller kanske branthäll? Who knows..
Annars blir det förmodligen en chillvecka med en massa våra bästa år och promenader. Tråkigt nog är Johan ledare för fotbollsskolan hela veckan, så ingen idé att sova ute i skärså förens i helgen. Riktigt långt dit nu när dagarna går så segt. Det positiva är väl att man har något att se fram emot, hoppas jag.
Halmstad snart också.. Känns kungligt att jag och Sanna åker på elitläger tillsammans. Det kunde man aldrig tro när vi gifte oss varje fredag på dagis. Sjukligt vad tiden går fort när man har roligt.
Förutom livet i allmänhet så älskar jag att det ÄNTLIGEN är sommarlov. Liksom hur skönt som helst. Det här ska bli ett jävla chillov där alla vännerna och älskling står i fokus - DEN NI!
Denna bild startar jag våran sommar med, eller hur Sanna? 
Känner bara på mig att det här kommer att bli så jävla bra.
Puss, Viktoria Lindgren

På gång igen!

Jag startar mitt bloggande igen, nu såhär i sommartider. Känns rätt okej faktiskt, att göra det här. Behöver ha mitt ställe där jag kan skriva av mig igen, allt blir lite lättare då. Sen gör jag detta lite för Mårten Jonsson's skull också, för att vi ska få visa upp våran svenska underbara sommar för allt folket!

Sitter och lyssnar på lite sommarmusik, som gör mig riktigt glad. Just nu spelas Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta. Man kanske skulle pallra sig ner på allsång på skansen någongång i sommar? Så jävla klockrent! Det vore nå det :D
Skriver när jag fått ordning på bloggskiten!
Puss, Viktoria Lindgren


RSS 2.0