Tripp med bil

På tisdag åker jag ner på skansen, bara för att berätta.. Åker med mamma och tuva eftersom att madde ska operera sig samma dag. Då passar vi på, varför inte liksom.. ;)


Puss, Viktoria Lindgren

Läske me

Tog en liten hojrunda till donken med cattis såhär på nattakvisten. Vart en cheese och glass eftersom det är nästan BÄST, och donken är bra dä mä. 
Nu känns det som att sängen är det första på listan eftersom att jag vaknade klockan fyra idag.. Ändring nu fifan.. Imorgon ska jag upp innan kvart över elva, för jag ska kolla på våra bästa år de sista dagarna jag kan..

Nu blire lite andra avenyn faktiskt! 




Puss, Viktoria Lindgren

Sängjävel

Tror min säng har nå fel som håller mig kvar, sovandes och jävlig, till FYRA? Åh va precis hela dagen är borta nu. Deprimerande är vad det är.. Än nurå, vad händer idag? Jag har funderat på bio(bröderna karlsson) eller laikmatch i ljusne. Bio lockar mest, eftersom den är gratis ;) problem med att ta mig till ljusne, as usual... 
Men, jag måste få tag på isapisabelle för att kunna gå på bio. Men som vanligt så är hon seg på att svara. Men jag antar att jag får igen för mina tidigare synder.. Haha

Känner på mig att detta kommer sluta med att jag sitta hemma för mig själv ikväll, om jag får säga som jag tror..



Puss, Viktoria Lindgren

I like the way

Efter dagens match känner jag en viss lycka. Vi gjorde vad ingen väntade sig, och slog wallvik på hemmaplan med 4-0. Världens bästa insats av världens bästa tjejer på matchen. En jävligt bra match vare, och till och med jag slog på stort och klev ut på plan de sista 3 minutrarna, och drog på med målchans. Eftersom jag inte är riktigt haj som utespelare, så lyckades jag hamna i offside. Annars jäklar har jag dragit till med ett mål också. Hade faktiskt varit ganska coolt, om jag får sägat själv ;)

Nu laddar jag om för DM-final på lördag, mot team hudik.. Trots att vi har tappert med spelare så ska jag göra det bästa jag kan, vilket jag vet att tjejerna gör också! Bra tjejer ärom, jadu!
Och för att tillägga när vi ändå pratar matcher, så möter vi trönö, i trönö, på söndag också! Kom förbi och kika vetja. Blir nog bra spännande det! 

Jag älskar fotboll, det är då tamefan det bästa som finns!



Puss, Viktoria Lindgren

Gameday

Tyvärr säger jag för denna gång tror jag, eftersom jag står som utespelare ikväll. Nervös ska gudarna veta att jag är.. Mer orolig kanske, orolig för att göra bort mig, typ ta bollen med händerna eller nå. Isåfall kommer man ju få höra det sen. KUL, hur är tanken? :( åååh

Försöker ladda lite smått iallafall, but it's hard ;)


Puss, Viktoria Lindgren

Happyface, kanske?

Känner en viss lycka för att jag och louisan ska umgås med johan och svedin snart! Var ett tag sedan man såg dem två, så vi kom överens om att hitta på något! Helt okej, för jag saknar dem. Bäst är dem!


NI                                                ÄR                            BRA

Puss, Viktoria Lindgren

Besöker dig

Jag bestämde mig nyss för att jag ska gå till minneslunden på kyrkogården imorgon efter frukosten. Känner att jag behöver sitta där och tänka på dig. Jag hatar fortfarande att du inte har en grav, för jag har hellre suttit där och vetat att du var precis där. Då har jag kunna suttit där, pratat med dig och veta exakt vart du låg. Nu går det inte, för du ligger i havet, och jag tar mig inte dit precis där du ligger. Jag kan inte komma ifrån att jag tycker det är jobbigt att det är såhär. Jag ser ändå att en grav har varit bättre.. Men, eftersom gjort är gjort och jag inget kan göra, så får det vara som det är nu. Jag vet ändå att jag kan gå dit och tända ett ljus för dig, och veta att du finns någonstans. Jag saknar dig! Du var min pappa, min bästa vän. Jag saknar någon att kunna vända mig till när jag och mamma inte kommer överens. Jag vet inte alls vart jag ska ta vägen. Jag ber dig, kom tillbaka.. Jag kan inte sluta sakna dig, inte för någonting. Ingenting kan ersätta dig, min bästa pappa! 

Imorgon ska jag sätta mig på huk och prata med dig, och tända ett ljus för saknaden och för att du var den du var! Jag älskar dig, och jag saknar dig nå så fruktansvärt mycket. Bästa du ♥♥♥


Puss, din dotter...

When you try your best, but you don't succed

Känns som att man aldrig får till det, liksom.. Att hur man än bär sig åt så blir det fel. Det går trögt nu, väldigt trögt. Vet liksom inte vad jag ska göra, det går snett och trögt.. 

Hade iallafall en jättetrevlig kväll med tjejerna! Han med allt från prat, film och pizza! Lite senare på kvällen kom nisse, larsa, jorge och erik på besök också. Lika kul att se dem varenda gång, bästa grabbarna! Tackar louise för en jättebra kväll, som jag hoppas går i repris! 

Satt och tänkte på dessa två brudar från el hudiko idag, hanna och tova! Jag saknar dem lite, måste jag erkänna. Världens skönaste brudar ;)


Puss, Viktoria Lindgren

Frågestund - visst då

Läre väl prova jag också då, för att få se va alla andra som gört har för liv egentligen.. (liv?)
Så, från och med nu är det fritt fram att fråga vad fan som helst. Jävligt bra svar ska ni få å! ;)



Puss, Viktoria Lindgren

Morning!

Vart en sen morgon, precis som jag trodde inatt när jag gick och la mig. TYPISKT! Halv två traskade jag upp ur sängen, precis som vanligt. Försökte spela för mamma att jag hade varit vaken sen 10(för att jag ska vända på dygnen igen), men det funkade inte tror jag? 

Eftersom min efterlängtade mamma kommer hem idag, så måste jag städa upp lite här hemma! Men det går på en pisskvart, så det är snart över! Coooooooolt

Ikväll ska jag på JAGSKABLIFET-kväll hos louisan ;)


Puss, Viktoria Lindgren

Nattluringsupdate

Kör en sen updatejäkel, nå såhär på nattluringen. Nyss haft en peppdiskussion med sanna olsson, och till det bildades en pepp/fästlista på spotify, för att vi ska leva livet fuuuullt ut på lördag! jävlaranaka va kul vi ska ha. Eller iallafall jag, sanna får göra hur fan hon vill ;)
Efter att ha stekt en jävla go börgare på nattkvisten, ätit bullar, druckit mjölk och kölla nåra avsnitt av andra avenyn - så känner jag mig ganska nöjd och känner för att slänga in handduken för den här gången! Kan dock meddela att jag återkommer så fort jag fattar att jag ska vakna igen, vilket kan bli senare än väntat..

SOM SAGT, slänger in handduken för denna gång, och återkommer imöra. Kanske är lika brare, älle?


Jag säger bara en sak, 
Lev livet fullt ut - för det gör då tamefan jag just nu!!

Puss, Viktoria Lindgren

Stackars grabb!

Han som börjar grina om jag inte skriver om han, så för hans hälsa så gör jag de! 
Och du får vara med ENBART för att du är en ljusnejävel ;)



Käraste ricky östlin, och en jävligt ful bild som jag bara garvar åt! hahah

Puss, Viktoria Lindgren

Diskuterar...

Jag gör det jag är bra på nu, jag sitter och diskuterar allt mellan himmel och jord med danielle! Ärente nå skönt därå? JO dä äre! Faktiskt bland det bästa och skönaste jag vet. Tur jag har min pärla, den absolut bästa i alla lägen :)





Du är den bästa vännen på hela jorden! Dig tycker jag om, min kära! :)
Puss, Viktoria Lindgren

Men viiiiisst, VISST

Jag skriver skiten här också

19 augusti klockan 19.00 tvingar jag folk att befinna sig på hällåsen
DM-Final då, söderhamns ff - stugsunds ik

SUPERMATCH! :D

Yesterday was good

Hamnade hos louisan igårkväll, med lite bra boys. Hade supertrevligt med gh, filmluring, donken och nån öl! Inte mojnade vi inte.. Grabbarna stack efter några timmar, och jag satt kvar hos louisan och diskuterade och hade det nice. 
Runt halv två började jag tänka på hemfärd, och den skedde kanske.. halv tre? Fin som jag var, iförd plastpåsar på vardera fot för dålig klädsel och regnkappa som man har på grönan, började jag vandra hemåt medans alla skrattade åt mig. Slutade med att jag skulle till ljusne.. Nån snäll utlänning tog oss till ljusne, eheh. Och han hade stenkoll på vart gasen satt hela vägen, för fort som ba den gick de.

Väl i ljusne började jag traska runt, träffa lite människor och sen skulle jag sova hos en fuller isabelle, hade jag tänkt. Men, mm visst! Jag sov på hennes trädgårdsmöbler i regnet, och i min finfina klädsel.. Tänkte inte klart och bankade på dörren, utan jag gick direkt och lade mig där. Tro det eller ej, men skönt vare faktiskt. Tur att dem inte tar in dynorna, så jag hade något skönt att ligga på. Jag jääääste, jaa det gjorde ja! :) 

Efter en spännande sovluring mitt ute i det fria, så vaknade jag upp halv två. Tyckte att isabelle skulle vara vaken då, så jag gick och ställde mig vid balkongdörren. Så taskig som jag är så knackade jag på så hon vart rädd där hon stod i köket. Men, skiter man väll i? ;)


Nu är jag nytränad och kan snart meddela att jag är nyduschad, och efter det ska jag baka VÄRLDENS godaste kladdkaka! Muuuuumma ;;
Puss, Viktoria Lindgren

Love is on fire

Vaknade imorse av att louisan ringde och frågade vad jag gjorde, eftersom vi skulle åka till morviken och kolla på views halv tre. I full panik kollade jag på klockan som stod på kvart i två. ÅNGEST! Snabbt som fasen gjorde jag mig klar och väntade på henne. 
Ute i morviken var det sådär faktiskt, vi kollade bara på views och nå gammalt trönöband som inte var speciellt bra. Efter views så började det regna lite smått, så vi drog oss hemåt. 
Nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på musik. Funderar faktiskt på att hoppa in till duschen och äta, eftersom jag ska till louisan med lite bra boys.. blir en skön chillkväll bara, inget märkvärdigt. Ska försöka ta mig hem i tid och sova.. 

Jag vet precis vad jag ska göra nu faktiskt. Jag ska dra på denna skitbra låt, laga mat och SEN duscha fort! Tydligen så är det bråttom enligt louisan, eftersom att jag inte får gå till henne med foten.. JOLL!


Exprimenterar - IGEN

Om bloggen ser ut som ett arsel snart, så fåre vara så. Det är bara fint, och ska synas att jag har gjort nå å! 

Världens bästa exprimenterarlåt har jag också;

Exprimenterar

Som jag donar och grejar. SE DÄR, nu har jag en gillaknapp under varje inlägg! Super bra är det ju.
Puss, Viktoria Lindgren

Hur mycket ska en människa orka?

Går som sagt inte en dag utan att jag funderar. Nu gör jag det alltså igen, och jag gråter till det. Så tungt som det är nu var det länge sedan det var! 

Jag är påväg in i en helt ny del av mitt liv, och det känner jag på mig. Det kommer att ske väldigt snart. Jag vet att någonting inte kommer att följa med mig in i den delen, och det är det som är tungt. Jag vet precis nu, och det måste bli såhär..

Puss, Viktoria Lindgren

Ljusne

Gör en update från ljusne, där jag sitter med Isabelle på hennes rum och gör precis INGENTING! Ska börja med maten om en liten stund, för jag är vrålhungrig!


Men ikväll då, vad händer ikväll? Någon som har något förslag, eller som vill hitta på någonting?
Bara att höra av sig, för jag är öppen för förslag.




fin gammal bild från västkusten -07! :)


Puss, Viktoria Lindgren

Finmiddag

Imorse ringde mig söta mamma och väckte mig klockan 9.. Kände ingen större lycka över det faktiskt! Trött som jag var tog jag mig faktiskt upp, vilket var ganska skönt! För en gångs skull så var JAG uppe i tid! De senaste dagarna har det blivit typ halv två.. Men so what, jag har sommarlov i 12 dagar till, så jag tar vara på det (eller inte!). 

Idag ska jag fara ut till Isabelle och Christian på finmiddag, i ljusne! där bjuds det på tacos, vilket är godare och bättre än mina fattiga nudlar som jag faktiskt lever på ibland.
Känns skönt att hitta på något, att inte bara sitta hemma menar jag.

Imorgon ska jag FÖRSÖKA ta mig ut på flygstaden och kölla på lite dragracing! Ganska nice det faktiskt. MEN, jag ska ta mig upp imorgon också, vilket kan bli jävligt knivigt!

Nu ska jag dra på mig en tunika, och vänta på Isapisa som ska hämta mig!
tell me you love me, come back and hug me!
Coldplay - The scientist
Puss, Viktoria Lindgren

Tears in heaven

Det är bara tårar nuförtiden, jag vet inte vad jag ska göra! 
Du måste hjälpa till nu. 

♥♥♥♥♥

Puss, Viktoria Lindgren

Kom att tänka på

När jag kollar nere i högra hörnet på datorn, så inser jag att jag sitter vid skolbänken om 12 dagar.. Alltså, mindre än två veckor? Jag börjar i 9an, och jag gör mitt absolut sista grundskoleår. Shit va tiden har gått fort egentligen.
Jag ska jobba så jävla hårt, för jag vill ner till linköping. Jag vill gå elitfotbollsgymnasium. Jag ska satsa!!

Är själv hemma tills på söndag också, och det har aldrig varit tråkigare.. Ensamt och jävligt är det.
Tränade fotboll idag också, och lyckades dra till med en stukning på högerfoten, KUK! Så nu sitter man med lindad fot högt upp i luften..



Puss, Viktoria Lindgren

Tankar hit och tankar dit

Jag sitter ofta och funderar över livet, och dess mening och innehåll. Ofta kommer jag fram till saker faktiskt, men jag vet aldrig om de är bra eller dåliga. 
Idag tog jag mig en riktig funderare, vad ska jag ta mig till med allt? Och tro det eller ej, men jag har kommit fram till något vettigt(TROR JAG?).. Jag mår inte bra av att gå runt och varken veta ut eller in, så det måste bli en förändring. Frågan är bara hur den ska gå till. Med min osäkerhet och rädsla för allting så kommer det att bli svårt. Men, för min egen skull så måste jag börja kämpa och försöka.. Jag måste ge allt jag har för att komma någon vart.
Typiskt nog så möter jag alltid motgångar från folk. Folk som hånar, skrattar och inte fattar hur jag ens orkar försöka. Men dessa människor har aldrig suttit i samma sits. Ingen människa sitter någonsin i samma sits som någon annan, för det finns alltid någon som skiljer dessa saker åt. Det förstår inte folk, vilket gör mig förbannad ibland. Den ilskan jag har i kroppen kan gå ut på andra om det inte går som det ska, och då blir det bara mer trassel. Hur man än bär sig åt, går alltid något snett ändå. Jag fattar inte meningen med det. Är jag dum då? 

Det jag har kommit fram till, är att det aldrig blir bra. Åtminstonde inte med mig iallafall.
Jag har liksom räknat ut att ingenting kan få det att bli som förr, vilket gör mig riktigt ledsen och nedstämd. Detta kan jag faktiskt fälla tårar för. Jag har varit med om så mycket, och jag har förlorat så mycket i mitt liv. Saker som ingen kan ersätta. Saker som är värd mer än pengar, mycket mer än pengar. 
Jag skulle kunna ge allt jag äger och har, för att få tillbaka det.. Skulle vilja ge miljarder för att göra om min uppväxt. Göra om allt från början, och få vissa saker ogjorda. Jag skulle vilja ta reda på saker, ta reda på mer om vissa grejer som jag har missat. 

Jag kan inte beskriva med ord hur känslan i min kropp är.. Men jag kan erkänna att ingenting känns bra. Verkligen ingenting känns bra för tillfället. Just nu är det ett sånt tillfälle där jag varken vet ut eller in. Ett sånt tillfälle där hela livet känns piss. Jag vill börja om från början! Snälla.. Låt mig känna känslan igen

Puss, Viktoria Lindgren

RSS 2.0