Glasögon?

Det går knappt att läsa längre. Satan vad orden blandar sig asså! Ögonen lever sitt eget liv, det kan jag försäkra.. Fattas väl bara ett par glasögon på det här så!

Träningen idag gick väl, sådär.. Är egentligen inte alls nöjd med den. Blir så irriterad på mig själv när jag vet att jag kan bättre!
Sitter iallafall hos syrran i ljusne nu. Hade bara sällskap i typ, en halvtimme. Sen dissa dem mig och gick och la sig. Superspännande här i vardagsrummet på granvägen :)

Ska nog dra igång en film nu tror jag, som jag har tänkt somna till.
Så, god natt! :)




Bjuder påmina gofisar som jag ska spendera fyra dagar med i Lofsdalen! :)

Puss, Viktoria Lindgren


Samlat vuxenpoäng

Ohja, några stackars har jag skrapat ihop. Klev upp halv tio idag, trots att jag somnade halv fem imorse.. Satte mig och glodde på våra bästa år, lika bra som alltid!! 
Nån timme senare tog jag tag i all min tvätt och tvättade en maskin, duktig som jag är. Sen tog jag springskorna och sprang en sväng. MYCKET välbehövligt om jag får säga det själv. Solade solarium på vägen också, så man kanske inte smälter in i snön lika mycket längre..


Nu packar jag för fulla muggar. Efter den efterlängtade fotbollsträningen ikväll så far jag ut till ljusne och sover där inatt. Runt 7 imorgonbitti åker vi till fjällen! :)

Skriver kanske mer ikväll, hos syrran! 


Puss, Viktoria Lindgren

Riktat till Felicia!

Säger ingenting, bilden säger allt!

Puss, Viktoria Lindgren

Hårfärgning

Vart en sån luring på kvällskvisten också. Vart ganska nöjd ändå faktiskt. Jag är jämt orolig när jag gör det själv att det ska bli fel, att jag har missat eller nått. MEN, jag gjorde det igen - jag lyckades! ;)


Tur man har jordens webbcamera.. Kommer en annan bild sen, i bättre ljus :)
Puss, Viktoria Lindgren

Bäääästa ställe

Har börjat packa för att bege mig till lofsdalen på onsdag förmiddag. Men, är bara 99.9% säkert än, kanske stannar hemma. Nå fel på mig som inte kan bestämma mig.
Ruggigt långt inlägg. Nä, snarare ett baraföratt-inlägg
Puss, Viktoria Lindgren

Tiden räcker inte till

NÄR MAN SOVER TILL TJUGO I TVÅ!! Ställde klockan på halv nio, tänkte ut och springa för jag behöver det. Men, funkade inte riktigt när man sov över klockan. Imorgon gör jag ett nytt försök, tror jag. 

Blir också lite deprimerad när alla åker till stockholm och gävle idag för mellandagsrean. Spännande att jag inte fick en krona i julklapp.. Blir hemma, arå!
Istället sitter jag och kikar på junkyard's mellandagsrea. Letar efter jacka och täckbyxor, men det är så jäkla dyrt. Fattig tjej har inte råd! Men alla tröjor är inte så dyra, eheh! 

Har också problem med den sak.
Fjällen över nyår, eller inte fjällen över nyår? HEEELP




Lite saker jag har tittat på. Vore fint att ha dessa här hemma! 


Förresten, vad tycker ni om musikgrejen jag kom på igår? Lämna kommentarer!


Puss, Viktoria Lindgren

Who's that chick?


Musiktips

Kom på att jag kanske skulle börja med det, en topp tio varje vecka? Ja, men det gör jag! På måndagar, grymt. Märks att idén kommer ifrån mig ;)
Detta blir alltså veckans topp tio! 
  1. Bruno Mars - Grenade
  2. Diddy - Dirty Money, Skylar Grey - Comming home
  3. Nicole Scherzinger - Poison
  4. Kayne West - All of the lights
  5. Pittbull ft. T-Pain - Hey baby
  6. Foo Fighters - Wheels
  7. Jay Smith - Like a prayer
  8. Mohombi - Dirty Situation
  9. Petter och September - Baksmälla
  10. Duck Sauce - Barbra Streisand
Here you have it, enjoy!
Puss, Viktoria Lindgren

Tidsbrist

Har haft ganska mycket för mig, så därför skrev jag ingenting på hela dagen igår. Mycket illa!


Igårkväll var vi på firman och kikade på två filmer och hade det jäkligt bra. Kändes faktiskt hyfsat skönt att vara nykter när alla andra var full och odrägliga! ;)
Tog oss en sväng ner på stan runt tolv-halv ett, och kikade lite. Kom också fram till att det enda roliga med att vara nykter när alla andra är full, är att man kan skratta åt dem. Och, så är det faktiskt.. Så sant som det är sagt! 
Träffade folk och sådär, och vi slutade på kebab house då viktor skulle äta innan han åkte hem. 

Idag råkade jag sova till kvart över ett. Vaknade med panik då jag hade tänkt att åka ut till flygstaden och kolla på världens bästa nisse när han körde. Men, tur som jag hade så var det inställt. Låg och drog allt för länge, drog enda tills mamma vrålade på mig i trappen att det var dags att ta sig ut genom dörren och ner till ica. Kämpigt vare, eftersom att dörrn först hade frysit och sen all jäkla snö som täppte till. TYPISKT! 
Hämtade ut skoltröjorna, vackra arå! haha

Sen åkte jag till firman ikväll igen, med mycket trevligt sällskap. Kikade på film, a nightmare on elm street. Ganska bra, men han kommer att hemsöka mig inatt. Jag har det på känn.. Vart inte mycket mer efter filmen, satt och pratade en stund, sen åkte vi hem.
Nu ska jag spela betapet med isabelle, troligen! Synd bara att hon är snabb som en snigel ibland. 


Bjuder på en rätt så härlig bild på FBI-viktor från firman igår. 
Tur du bjuder på dig själv, så man får skratta lite åt dig. Jävla stjärna! 

Puss, Viktoria Lindgren

Tankar

Nu börjar det sätta igång allting. Nu när allt lugnat ner sig, jag är hemma och jag hinner tänka efter i lugn och ro. Du finns med mig, men det är ändå gemenskapen som fattas. Det är en konstig känsla som bara rusar genom kroppen, den går liksom inte att beskriva. Så bra, men ändå så jäkla hemsk. Den får mig att känna att du är med, men att du ändå fattas.

Vill bara att du ska veta hur mycket jag saknar dig, och hur svårt det är att klara varje dag utan dig. Du finns med i bakhuvet, och jag kommer aldrig att kunna släppa dig. Du är och kommer alltid vara en förebild för mig. 

Kan inte ni göra precis som jag? Skänk en tanke till alla som gått bort och alla dem som finns kvar efter. Det är inte lätt!



Puss, Viktoria Lindgren

Slutet gott, allting gott

Nu känner jag faktiskt att julafton är över. Har avklarat kalle, julmat och julklappar. Som ett avslut på denna julafton tar jag och tittar på tomten är far till alla barnen med mamma och maja. Jag måste säga att jag har haft en riktigt bra jul. 
  • Burkar att ha te, pasta och spaghetti i
  • Mackjärn
  • 4 smörknivar
  • Osthyvel
  • Två saxar
  • Refillkort
  • Kort på tuva och saga
  • Stekpanna
  • Stekspade, tång mm..
  • 8 dricksglas
  • 3 skålar
Helnöjd med årets julafton. 
Nu ska vi vänta in syrran och pontus, så ska vi spela lite spel och hare treeevligt :)
Skriver kanske mer senare.

Puss, Viktoria Lindgren

God jul!

Nu är det ju denna speciella julafton igen. Eller ja, speciella..
Har som sagt tjuvöppnat ett paket redan, och helnöjd över den :) strax så far vi ut till skensta för att fira jul med familjen. 

Hoppas alla får en bra jul, för det tänker iallafall jag ha! :)
God jul och Gott nytt år :)

Puss, Viktoria Lindgren

Bilder från tomtebesöket i mohed


Avslutar med julkortet här på slutet som jag snodde av julia! 
Måste säga att ja stortrivs i Moheds SK! :)
Puss, Viktoria Lindgren

Tjuvöppnat

Kliade lite för mycket i fingrarna när jag såg julklappsberget, att jag tog ett paket och öppnade. Märks redan nu att julafton börjar bra!! 

Har dock inte världens bästa kamera på datorn, men det är iallafall skorna som jag visade för några inlägg sedan. Är helnöjd, tack mamma och mats! :)





Lägger en tanke till isabelle också, som aldrig kommer hem. Tåget skulle ha avgått från uppsala 18.07, men avgår istället 22.08. SJ är fan inte mycket att hänga i julgran det ändå inte..

Puss, Viktoria Lindgren

Uppesittarkväll

Ja, det är precis va det är nu. Med bästa mamma också dessutom! Går finfint, va ju närmare än närmast på en volvo c30 nyss, men det är väl så det brukar vara. Vinner aldrig, skitspel

Väntar hem isabelle också, som just nu sitter i uppsala och väntar på tåg. Skulle ha varit hemma 19.37, men planen höll visst inte. SNART SÅ :)



Puss, Viktoria Lindgren

Det tar sig..

Skulle man iallafall kunna tro.
  • Julklappshandling - CHECK
  • Inslagning - CHECK
  • Julskinkan - HALVCHECK
  • Pengarna för skoltröjorna - CHECK
  • Hämtat ut skoltröjorna - NO
Finns allt lite kvar att göra. Men, det ordnar sig! 
Riktigt nöjd med det som jag har inhandlat, iallafall julklappen till mamma. Hoppas hon blir nöjd :)

Skriver mer senare, mycket å göra! 

Puss, Viktoria Lindgren

Lofsdalen

Fytusan vad jag längtar upp nu. Satt precis och kollade på snörapporten och senaste från webbkameran. Ser ju så jävla härligt ut där uppe. 
Synd att jag inte kommer upp nu på jullovet, hade varit riktigt skönt. får vänta till påsklovet eller nått sånt. 




Senaste bilden, jag vill upp nuuuuuuuu!

Puss, Viktoria Lindgren

Only one day

Vaknade upp av saga imorse kvart över sex eller va klockan va. Lekte med henne en stund innan jag somnade om igen. Vaknade dock inte förrän halv tolv igen. Då blev det lite frukost, och sen tänkte jag göra mig klar för att åka ner med louise och charlie på stan och handla julklappar, men så ser det ju inte ut att bli.. Det är ju tur att man har börjat handla menar jag, mycket bra viktoria! 

Nu ska jag ta en dusch lite snabbt, och sen göra mig klar. Får se hur jag löser julklapparna, kanske tar en runda själv på stan! 

Bjuder på denna vackra bild, från ingenstans!



Puss, Viktoria Lindgren

Mind is spinning as usual

Precis som varje år vid den här tiden, är det körigt. Allting krockar när det helst inte borde. Det mesta går inte som det ska, det blir ofta fel. Jag stressar upp mig, är orolig, gruvar mig för egentligen ingenting. Det har varit samma visa i fem år, så jag borde ha lärt mig vad som händer och hur jag ska hantera det. Istället har jag ignorerat allting, bara låtit det rinna ut i sanden liksom. Jag tror jämt att det bara är något som händer en gång, men ack så fel jag har - varje gång! 

Det är julafton om två dagar. Jag har inte köpt en enda julklapp, jag ligger efter nå så fruktansvärt. Det blir jobbigt det med, för nu sitter jag här i sista sekund och nästan skriver lista på allt jag behöver göra imorgon. Kommer ändå att glömma någonting, garanterat!! 

Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till. Det är allt detta som ger mig gråtattackerna. Jag väntar med allt, jag skiter i det tills jag inser att det nästan är försent att hinna med det. Jag måste skärpa mig, jag måste rycka upp mig på riktigt nu. Fan å!! 

Det finns en anledning till allting, och det är du! ♥
Känner en oerhörd saknad, världens bästa pappa

Puss, Viktoria Lindgren

Done

Ombyggnaden är över, och jag är helnöjd. Från att inte ha fattat ett skit till att få fått det såhär pass, inte illa! 
Nu ligger jag och jäser i soffan, och kikar på NCIS. Världens numera tråkigaste program faktiskt. 

Hade en jäkligt skön fotbollsträning igårkväll. Göran körde poängjakten med oss på fysen, och det var en rejäl omgång för kroppen. Kändes dock himla skönt i kroppen efteråt, det gillar jag! Tomten kom på besök också, och gav oss alla ett varsit julkort och en julklapp. Påhittigt måste jag säga! 

Efter träningen tog jag en skön dusch ute i bergvik, och sen åkte jag hem och packade för en natt hos elin i stugsund. Runt 2 åkte johanna hem, och då gick vi och la oss också, och kikade på peter pan(ellens favoritfilm..).  Vaknade inte förrän 2 ida heller, men va gör väl dä... Det är ju lov! 

Annars har jag bara legat idag. Funderat lite över julafton också.. Halva familjen ligger i magsjuka, spännande va? 
Kan bli en jävligt ensam julafton, och med den oturen en annan har så får man väl fira den i sängen...

Nu ska jag kika på några avsnitt av solsidan! 



Puss, Viktoria Lindgren

Ursäkta röran

men jag bygger om! 
Snart blir det lite ordning här med, och bättre än innan är det tänkt att det ska bli också :)
Puss, Viktoria Lindgren

Bilder från julkul



ENJOOY!

Puss, Viktoria Lindgren

Kostymladan

Satte min fot där för första gången idag, och jag sprang runt därinne i en och en halv timme och var jävligt kluven hela tiden. Det är ju ett helt sjukt ställe asså. 
MEN, jag fick med mig något hem! ehehe
Puss, Viktoria Lindgren

Leedig!

Inte helt fel att vakna upp och man har fått tre sms där det står att pulkan är inställd och att man är ledig. Heeelt underbart är det!
Dock la jag mig och sov igen, till två.. Men eftersom att sova är bland det bästa som finns, så gjorde det inget!

Trots att jag har riktigt mycket att göra, så ligger jag kvar i sängen än. Måste ringa kostymladan, måste handla julklappar, måste köpa skor.. Spännande när man är fattigare än fattigast!


Nu ska jag rycka upp mig, få någon ordning på håret och ringa kostymladan. MUMS





Puss, Viktoria Lindgren

Lilla julafton

Inte för att det finns så mycket att säga om det men, spela roll! 
Fick julklappar av familjen landström, och det var bra grejer faktiskt! 
  • Presentkort på ikea - 100:-

  • Ljusfat

  • Pengar på telefon, välbehövligt

  • Kort på tim och leo, dagiskort!
Nöjd med det jag! Bra början på bra jul! 


Puss, Viktoria Lindgren

Skitsnö!

Är så ofaaaaantligt less på all denna jäkla snö nu, så det finns fan inte. Bara ivägen för mig när jag ska gå! Negativast på jorden är jag också, lika bra det kanske..

Vart ingen match heller, bara det är ju bra nog tjatigt! Spelar i hudik den 5 januari istället, får väl gå de med!
Vi delade upp laget i två och körde en internmatch istället, och den vann mitt lag! Gulliga julia som dundra upp en boll på mitt kindben. Kändes knappt...

Nu ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv kväll tror jag. dock med julmust och godis i bilden, men gör inget.. haha!
Det kan inte vara helt ur bilden med något onyttigt heller, va tusan.


You
make me feel so much better, shame you did not know about it.




Puss, Viktoria Lindgren

Söndag

Hade en riktigt rolig kväll igår med mina bästa! Måste göras om helt enkelt.


Idag är det söndag, vilket innebär lilla julafton och mammas födelsedag. 
Vaknade upp med saga i sängen imorse, så vi satte oss och kollade på hundbilder och voffade, bästa grejen de! 
Nu inväntar vi släkten för lilla julafton, eftersom att familjen landström far till lofsdalen över jul. Skulle gärna följa med, gud så skönt! Har lite på känn vad jag kommer få. Möjligen saker tills jag ska flytta? 

Nu ska jag rusa in i duschen och få nå ordning på livet igen. Sen måste jag packa också... Guuuuud så nervös jag är!

"Matchpremiär" med nytt lag! 
Mohed - Team Hudik  UNGEFÄR 16.00 i bergvik! 
Grymt dä å!

Måste ju också säga,
Grattis världens bästa mamma! ♥



Puss, Viktoria Lindgren

Luffarslöjd

Eftersom att kvällen inte ser ut att innehålla ett skit, så knåpade jag ihop en skål! 



Puss, Viktoria Lindgren

Skön lördag!

Drog på och sov till elva, både skönt och behövligt. Vart hämtad av julia runt ett, så åkte vi ut till ljusne och kollade på stugsund-enånger/iggesund. Stugsund förlorade med 2-3!
Sen har jag bara varit hemma, är barnvakt nu.
Är väldigt kluven, daniel adams-ray eller inte?
Annars måste jag ju göra något, med vem?



WHAT TO DO? 

Puss, Viktoria Lindgren

Julbord

Hektisk dag måste jag säga, jag och mamma har stressat runt som två idioter. MEN, som alltid, så lyckades vi hinna i tid till allting. 

Struntade i att göra matteprovet idag, eftersom att jag inte riktigt hängde med i matteboken som de andra. Gjorde inget, så jag gör det efter jullovet istället. 
Hamnade därefter på furan med mamma. Hade tänkt att inhandla skorna jag visade i torsdags, men hade SJÄLVKLART glömt kortet hemma. Bra för ekonomin kanske, men inte för mig.. 
Sen klippte jag mig faktiskt, är supernöjd med frippan. 

Sen har jag läskat mig på ett julbord på axmarbrygga. Kan inte säga mycket annat än skitgrymt! Fy i helvete vad jag har ätit ikväll, magen snuddar nästan i taket. Ruggigt illa! Men helt klart världens bästa julbord, finns inte mycket som kan klå det där inte. MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMS

Imorgon får det bli en stunds fotbollskikande i ljusne, stugsund-iggesund/enånger. Det är väl allt jag har planerat, tror ja?
På söndag har jag "matchpremiär" med mohed, och jag är lite nervös. Möter team hudik klockan 16, i bergvik.

Puss, Viktoria Lindgren

Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär handboll igen. Fast julavslutning idag, ganska skönt det faktiskt. Nu kan jag fokusera på fotbollen och KM ett tag! :) 

Imorgon blir det en hektisk dag. Har klipptid hos annie halv tre, plus lite panik eftersom jag inte vet hur jag vill klipppa mig.. Sen efter det, så ska jag och mamma handla klart julklappar, köpa hårfärg och ett par skor åt mig. Sedan avslutar vi dagen med julbord på axmarbrygga, med mats jobb :) MÖMS


På tiden att dessa blir mina nu, för 699:-
Puss, Viktoria Lindgren

New team



Detta som står ovan har skett nu i dagarna, och det känns ruggigt bra! trivs som fisken i vattnet liksom. Ett riktigt bra lag :) 

Nu sitter jag med lollo, och vi ska strax åka och träna, bara julia kommer! 
GRYMT GRYMT GRYMT, åhjo
Puss, Viktoria Lindgren

RSS 2.0