Sofias änglar



Helt klart ett program som berör. Grina som en tok när jag såg reprisen från i tisdags idag. Äntligen hjälper de folk som verkligen behöver det.. 



End of weekend

Vågar nästan säga äntligen där faktiskt. Är helt slut i kroppen, känner mig väldigt trött nu. Har som jag skrev i inlägget innan haft fotbollscup uppe i Hudik hela helgen. Spöade Ljusdal och Team Hudik 1 med 2-1 båda matcherna. Sen i semifinalen gick det inte fullt lika bra. Förlorade mot Hög på straffar, så ooerhört surt!


Jag som är så jävla gullig när jag ska koncentrera mig! Alldeles fantastiskt ;)


Fotbollscup

Denna helg består av fotbollslir i Hudik, Glysis cup. Har börjat riktigt bra, mötte Team Hudik första matchen och visade vilka som var bäst. Vinst med 2-1. Sen stod Ljusdal på tur, och även där visade vi vilka som var de bättre. Vi satte även dit dem med 2-1, på handikappstraff av Johanna Kallio. Fantaaaastiskt kul att spela med Mohed. Ett jävla härligt gäng och underbart bra på fotboll! Ni är bäst, så äre. 

Eftersom att vi spelade klart idag, så spelar vi semifinal på söndag. Vann gruppen också, alltid något :)

Imorgon åker jag upp till hudik för att kika lite på de andra lagen, med Lollo, Alex, Mårten och Emil! Ser nog helst att Söderhamn kammar hem herrarnas :)

Nu ska jag käka en tallrik youghurt, sen krypa till kojs. Så himla sliten och trött sen idag. Det tar på kroppen att spela! 





Hela världen

Går inte att förklara detta med ord. Men jag är så himla less på människor som alltid ska döma innan de vet sanningen. Innan man ska börja sprida rykten(som är så jävla inne) och säga en massa skit, ta reda på fakta. Det är ett tips, ett tips som brukar hålla i alla lägen.
Jag förstår inte vart man kommer med lögner. Vinner man på det över huvudtaget? Det är så fel, så himla fel. 



Mitt ena gohjärta som har sovit här i två nätter. Tur jag har er, ni är helt underbara ♥



Påminner!

Glöm inte bort att jag har en gästbok här till höger! Skriv gärna :)

Ny vecka

Måndag idag igen, vilket innebär en ny tung vecka i skolan. Också något jag är less på, så har jag tre år kvar.. 
Vet iallafall att jag ska ner till linköping nästa fredag och provträna för skolan. Nervös är jag, riktigt nervös. Men om jag gör som jag brukar göra, så tror jag faktiskt att det kommer gå vägen! Hoppas det iallafall..

Imorgon ska jag äntligen träna igen. Känner att träningen är något jag inte kan vara utan. Tur jag har den iallafall!



Less, så less

Känner mig så ohyggligt ensam. Känner mig sviken. Känner att jag vill gräva ner mig.

Hatar när det blir såhär. Hatar känslan av att känna sig så osäker som jag gör. Så less på att det aldrig kan vara riktigt bra någon gång. Jag vill komma ur det här och våga leva igen.. Vet bara inte hur jag ska gå till väga, behöver jag kanske hjälp på traven? Jag vet inte, så jävla förvirrad.. Jag hatar det här!

Det är inte ofta jag skriver såhär, men när jag väl gör det känns det bra. Så skönt att kunna skriva av sig någonstans. Vill man läsa, så gör man det. Annars struntar man i det!

You should not trust anyone unless you can trust yourself




What a feeling!

Känner starkt, på något underligt vis. Men hur? Och vad ska jag göra?

As beautiful as you are...



Oops

Eftersom att senaste uppdateringen skedde för tre dagar sen, så är det väl läge nu att be om ursäkt för den händelsen. Lovar att det inte händer igen!

Har hänt lite grejer på tre dagar faktiskt

I torsdags var vi iväg till hudiksvall med klassen, för att gå på hälsinglands museum. Var inte så spännande som vi trodde dock, så vi var bara där i tjugo minuter. Sen snurrade vi runt i klädaffärer, men jag handlade inte förrän vi skulle åka hem. Det vart 
  • En klocka från Ur & Penn - 249:- (rea 50% MUMS)
  • En grå tröja med nitar på axlarna, från Hollywood - 75:- (rea)
  • En blus, från Hollywood - 75:- (rea)
  • En dubbelring med ett kors på, från Gina Tricot - 79:-
Mycket nöjd :) tog åkte hem kvart i två, och då var det bara träning kvar, för sen var dagen över! 

I fredags var jag och ellen upp till hudiksvall igen, denna gång för att kolla på bromangymnasiet. Precis ingenting gick som vi hade väntat oss, ingenting gick enligt planerna om man säger så. Vi yrade runt i staden alldeles för länge och hittade inte någonstans.. När vi väl såg skolan var vi två timmar sena, så då sket vi i det och tog nästa buss till station och åkte hem på första bästa tåg! 
På kvällen var vi ut till ljusne på innebandy, och missade bussen hem. Härmed kan jag berätta att jag inte reser utanför söderhamn igen!

Igår dömde jag handboll ute i ljusne hela långa dagen, men värt det för pengarna. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar och åkte till johanna för en tjejkväll med obeskrivliga brudar! Hade många fina stunder och många givande samtal. Kan bara konstatera att jag är lyckligt lottad och har världens bästa vänner! 

Tack för alla dessa dagar allt folk som har varit med och förgyllt dem :)


Pappa ♥

Would you know my name 
If I saw you in heaven 
Will it be the same 
If I saw you in heaven 
I must be strong, and carry on 
Cause I know I don't belong 
Here in heaven 

Would you hold my hand 
If I saw you in heaven 
Would you help me stand 
If I saw you in heaven 
I'll find my way, through night and day 
Cause I know I just can't stay 
Here in heaven 

Time can bring you down 
Time can bend your knee 
Time can break your heart 
Have you begging please 
Begging please 

Beyond the door 
There's peace I'm sure. 
And I know there'll be no more... 
Tears in heaven 

Would you know my name 
If I saw you in heaven 
Will it be the same 
If I saw you in heaven 
I must be strong, and carry on 
Cause I know I don't belong 
Here in heaven 

Cause I know I don't belong 
Here in heaven


Du ska veta att jag tänker på dig, dag som natt.
Min andra halva, din kärlek lever inom mig ♥ 




Hudik

Idag har jag varit ledig från skolan, vilket har varit så himla skönt. Var till hudiksvalls sjukhus med mamma, för att prata om astman och göra pricktest. Astman står still, vilket är ganska bra. Pricktestet visade ingenting det heller, vilket också är väldigt bra :) dock så känner jag av gräs, knepigt att det inte visade något idag tycker jag.. 

Gick på nån timme på sjukhuset bara, så jag och mamma han med stan i två timmar också. Vart inte så mycket inhandlat, visar kanske sen om ni har tur! 
Hade en härlig dag iallafall, huvudsaken det :)

Haft en riktigt skön fotbollsträning ikväll också. Match på söndag också, mot bergvik...


Nu ska jag göra något vettigare, som att fästa blicken i matteboken en stund. Sen ladda för en ny dag i hudik imorgon, denna gång med klassen!


Sitter och kikar

Såhär på nattakvisten sitter jag och kikar på kläder och skor, på nelly.com! Säger då det, att fy i helvete va grejer jag skulle vilja beställa hem nu! 


Dessa Converse, i läder, för 995:-


Dessa Converse, för 699:-


En freebra strapless silicon, för 299:- 
Förstå vilken lämplig, om man använder plagg med bar rygg eller något. Sen att slippa banden också!

Denna läckra bikini, för endast 129:-


Bara lite av vad jag har kollat på nu! Lägger inte upp allt :) 


Trött och sliten

Det är som vanligt med andra ord. Inte bättre och inte sämre, kanske bra det.. Står lite mittemellan där faktiskt. 

Började tio i nio imorse, med tyska. Fick höra att det kanske inte blir någon resa med klassen av olika anledningar. Får hoppas att hon löser det där åt oss.. Sen har det bara rullat på hela dagen, sköna lektioner. Idrotten var däremot ruggig, fy tusan! Hade cirkelträning, en jävla jobbig cirkelträning. Valde sista och jobbigaste bokstaven, M! Jag klarade det iallafall, och då skulle man tydligen vara "elittränad". Är det så pass, ser det bra ut inför Linköping :)
Jag hoppas på allt att jag kommer in, det är min dröm!

Har tränat på kvällen också. Att det var konditionsträning när man haft cirkelträningen på idrotten, gjorde inte livet speciellt roligt. Men det är så himla skönt efteråt, och man vet att man vinner själv på att kämpa :)
Sen har det bara blivit handbollsvm, där sverige för första gången under detta vm åkte på torsk mot argentina! 
Nya tag på torsdag :)



Tips om tävling - igen!



Denna gång är jag med och tävlar om två biljetter till idol turnén, hos Sofia Händén. Den äger rum på läkerol arena den 22 januari, alltså på lördag! Är du lika sugen som jag, så gå in på denna länk här nedanför, och var med och tävla du också!
http://sofiahanden.blogg.se/2011/january/tavling-idol-biljetter.html#comment



Tidig morgon

Klockan är prick 7, och jag sitter i soffan och kollar på the nanny. Det har blivit en vana på morgon, alltid på när jag ska platta håret.. Haha! 
Dags för att göra sig iordning nu, och ta 8.20 bussen till skolan. Slutar ett idag, riktigt skönt med en tidig dag. 
Handbollsträning ikväll också, som just nu känns jääkligt långt bort för mig. 

Sen, guuud vad jag längtar till sommarn. Gör inte ni det?
Tänk att få slippa alla dessa tjocka kläder, gud så skönt.
Med lite Lars Winnerbäck fick jag en sjujävlarns sommarkänsla, tur det är här snart :)



Tung start på veckan

Men det är väl inge ovanligt med det. Somnade alldeles försent inatt, de vill säga halv tre eller något. Känns skapligt att jag inte har vänt tillbaka dygnen än. Kanske inte är mitt smartaste drag hittills.. Skärpning måste det bli, för jag är på tok för trött när jag är i skolan. Under att jag klarar lektionerna ändå. WORK WORK WORK!

Varit en lugn dag annars idag, skönt det med. Ätit med mamma, syrran och pontus, och även försökt plugga. Vill inte påstå att det gick som väntat. Känner att internet måste ryka snart, om det ska bli något gjort.. Hahah!

Jag och mamma har haft en redig myskväll, behövdes! Medans jag sov middag(illa) så gjorde mamma ordning champinjoner i vitlök till handbollen. OCH SOM JAG ÅT! Det är så fantaaastiskt gott. Nästan så att jag ska visa någon dag hur det ser ut, och hur man gör. Busenkelt är det :)
Vart lite handbollsvm till det, skönt att sverige dängde dit sydkorea. 
När jag kikade på alltomhandboll.se efter matchen, så hittade jag dessa gobitar på sidan! Så jävla härliga är ni ju :)



Tur att ni gör lite reklam för hemmaföreningen!

Nu ska jag ta en till in i boken jag håller på läsa, ska vara klar på fredag.. Ligger inte så jävla bra till där!

Puss, Viktoria Lindgren

Urdålig uppdatering

Vart en trött och slitsam dag igår skolan.. Jobbigt att vara sådär trött om dagarna, det håller liksom inte i längden. Tänk, det har jag räknat ut! ;)

Tränade fotboll på a-hallen igår också. Skön träning, men inte fasen var jag piggare efteråt.. Snarare tio gånger tröttare!

Även grattis till mosters gofis, som fyllde 6 år igår! ♥



Puss, Viktoria Lindgren

Helgen är över

I princip iallafall. Denna dag kommer att bestå av städning, träning och plugg. Har ett gammalt matteprov att ta igen på onsdag, som måste göras nu innan nationella.. Gruvar mig för det också. Svenska nationella börjar redan 8 februari, med en superuppsats..

Ska ta tag i garderoben nu, skriver mer ikväll! 

'
Puss, Viktoria Lindgren

01.20

Klockan är mycket, och med det tänker jag strax säga god natt!


Personfakta:
Namn: Viktoria
Kön: Tjej
Ålder: 15
Smeknamn: Vickan och toria ska väl vara vanligast, haha
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Blå


Har du någonsin:

Ätit sushi: Nej fy, aldrig
Stått på scen: Haha, ja på verkstäderna med felicia i femman. vi sjöng listen to your heart, och vi sög totalt!
Klättrat på berg: Vårtan i ljusne, eller östra berget i stan. Bra klättrat egentligen, haha
Sett vita huset: Nix


Inom de 48 timmarna:

Kramat någon: Ja!
Kommit sams med dina föräldrar: Har inte bråkat med mamsingen vad jag vet.
Bråkat med en kompis: Nej


Gillar du att:
Ge kramar: Ajjemen
Ge massage: Ibland, bättre när nån ger mig :)
Gå promenader i regnet: Nja, bättre med sol va


Övrigt:

Vad gjorde du förra sommaren: Mycket grejer, tar år och dar att rabbla upp
Svär du för mycket: Lite kanske
När duschade du senast: Igårkväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svart
Vilken låt lyssnar du på just nu: Taio Cruz - Forever Love
Vad är bredvid dig just nu: Tvn
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): En byrå, hah
Vad var det sista du åt: Chokladtomte
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min familj och mina vänner
Har du en lavalampa: Nej, och inte vill jag ha en heller
Hur är vädret just nu: Mycket kallt
Vad gjorde du igår kväll: Var hos louise med trevligt folk
Vem pratade du sist med på telefon: Nelly
Vad gör dig glad: Mamma, och alla underbara vänner
Vart skulle du vilja du åka: Utomlands, påååå en gång
Vill du ha barn: I framtiden, ja
Vad ska dom heta: Thea och liam :)




Puss, Viktoria Lindgren

Lögnare

När det är mycket tjaffs, och man är tveksam och osäker, är inte det värsta som finns lögnare då? Så jävla hemska människor. Folk som går bakom ryggen, folk med noll samvete. 
Jag måste skriva av mig någonstans, och bloggen är nog det perfekta stället för det. Så mycket som det stör mig, det är egentligen ganska sjukt.

Jag har själv ljugit, det har alla gjort. Men det är bara onödigt, och man vinner inte ett jota på det. Lägg ner det, hela världen skulle må så mycket bättre.

Lika är det med folk som sviker. Dem röstar jag bort totalt.


Sen har jag en fundering också.
Nya "innegrejen" för singlar, det verkar vara att prata med tre miljoner människor samtidigt.
HUR ska man veta om någon är seriös eller inte?

Dela gärna med er av era åsikter, vet att många tycker lika som jag!


Puss, Viktoria Lindgren

Lugn lördag

Tråkigt nog så vart det en lugn kväll, ganska tråkig också faktiskt. Hade velat hitta på något med mina vänner, något skojsigt! Eftersom att det inte alls blir som man tänkt sig, så taggar jag för att sitta kvar här hemma. 
Kikade nyss på handbollsvm, och sveriges otroligt sköna seger mot slovakien! :) Nu kollar jag på fångarna på fortet i väntan på att något roligare ska hända med den här kvällen!

Imorgon är det söndag, vilket innebär träning igen!
Har jag möjligen någon räddare denna lördagskväll?
Puss, Viktoria Lindgren

I text

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Blandat upp och ner. Mestadels riktigt bra!
Bättre än 2009? – Vet inte riktigt faktiskt. Mycket sorgliga grejer som hände..
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Elitlägret i halmstad är oförglömligt! Men mycket mer också!
Har du flyttat under år 2010? – Nej, det har jag inte!
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Mååånga
I så fall vilken? – Åh gud, om jag ska skriva får jag fortsätta tills imorgon
Har du kysst en främling? – Det har jag inte!

 

En bild från 2010

När vi firade Nellys födelsedag i oktober!

 

KÄRLEK 
Hur har din kärlek varit 2010? – Helt underbar, oförglömligt.

Har du varit kär? - Det har jag varit.
Har du sagt jag älskar dig till någon? – I have!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Japp
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Många.. Nä, inget :)

 

En kärleksbild från 2010

Jag och Johan!




SORG & HÄMD 
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? –Nej, inte vad jag vet
Har någon i din släkt avlidit? – Nej
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Slåss faktiskt inte
Varit i slagsmål? – Inte det heller!

En sorgbild från 2010
Kan inte bidra med någon där!

 

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Det har jag gjort.
I så fall vad? – Mycket
Har du skämt ut dig? – Haha, vem har inte det?
Har du ljugit för en vän? – Nog.
Har du varit ute en hel natt? – Det har jag
Har du blivit tagen av polisen? – Nej. Bara amatörer som blir det
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Yes

 

En personlig bild från 2010

Vet inte vad det kan vara.. Haha



SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? – Norrtullskolan i Söderhamn
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Yes
Hatar du någon på din skola? - Snarare ogillar

Har du gjort något framsteg? – Jag har visat framfötterna mer
Haft alla rätt på ett prov? – Ja, nått enstaka. Haha

En bild från skolan eller fritiden 2010
Jag och Sanna!


VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Japp
Har du förlorat en vän? – I princip
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Ja :) 
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Lite kanske
Har du ljugit för en bästavän? – Nej
Har du haft en relation med en vän? – Nej

En vänskapsbild från 2010
Felicia, Nelly, Emelie och jag :)



Puss, Viktoria Lindgren



Här kommer första

Puss, Viktoria Lindgren

Lite tillbakablickar



Puss, Viktoria Lindgren


Framför mig


  • Tyskland med klassen 3 april, till kanske 7-8 april. (FÖRMODLIGEN)
  • Frankrike den 28 maj, till 6 juni
  • Linköping 3 februari, till 5 februari
  • Sundsvall 9 april, till 10 april
  • Göteborg 21 maj, till 25-26 maj
Puss, Viktoria Lindgren

New



Dessa läckra leggings fick jag med mig hem från lindex idag, för endast 149:- 
Ser ganska stora ut på bilden, men det är dem inte :) är supernöjd!
Puss, Viktoria Lindgren

I ain't gonna stand for it

Kom precis hem ifrån en supertrevlig och behövlig kväll hos louise, med johan och viktor också.
Jag och louise började med att byta julklappar, bättre sent än aldrig liksom.. Jag fick en supertomte som var över tre decimeter. Undrar fortfarande hur jag ska få i mig hela tomten. Den är gigantisk!!

Sen så åkte vi ner till alen med maxine, för att inhandla lite grejer att tugga på till filmen. Vart gurka, morötter, dillchips, cider, två dipper, jordgubbar och microkola. Ingen klagade, och det var inte mer än rätt det heller :)
Kollade på Detroit Rock City och Paranormal Activity 2. Sevärda filmer om du frågar mig :)
Lyckades hamna en sväng på donken också, typiskt att man aldrig kan hålla sig därifrån.

Tackar iallafall för en superkväll, ni vet att ni är bäst. Även trevligt att erik kom där på slutet :)

Låter storleken på denne käraste tala för sig själv!
Är den inte stor, så säg..

Puss, Viktoria Lindgren

Handbolls VM

Vart en seg skoldag idag, tyckte aldrig den tog slut. Skönt att jag vart av med alla skoltröjor idag också, så jag slipper höra med om dem! Ännu segare var det nog att jag var själv på träslöjden, eftersom att felicia är i thailand. Var jag och killarna, men de är härliga de också.

Körde igång med handbollsträningarna idag också. Så skönt att vara igång och träna igen. Tränar inför sundsvall cup nu, som blir det sista jag gör med handbollen. Sååå jävla tragiskt, jag som älskar handboll. Hur ska jag klara mig utan det, laget och alla underbara människor i föreningen? 
Efter träningen vart det iallafall full fart hem eftersom att det var handbolls vm på tv. Sverige spöade Chile med 28-27, härligt! 

Imorgon ska jag kolla på äntligen få byta julklapp med louise, bättre sent än aldrig liksom.. Sen ska vi göra mikrokola som vi ska läska oss på heeela kvällen. Ska även kolla på paranormal activity 2, med jorge och johan. En kväll alla vi fyra behöver. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag ta och knoppa,
ha det bra!

Får bli en sommarbild, för att bara visa hur mycket jag verkligen vill ha sommar nu!


Puss, Viktoria Lindgren



Musiktips

Glömde ju det i måndags, fy!
  • Taio Cruz - Forever Love
  • Taio Cruz - No Other One
  • Katy Perry - Fireworks
  • OneRepublic - Secret
  • A Day To Remember - If It Means A Lot To You
  • Akon - Angel
  • Danny - In Your Eyes
  • Chester See - Your'e Beautiful (Clean Version)
  • Manian - Loco - Raaban & Evana Radio Edit
  • ItaloBrothers - Love Is On Fire
Bättre sent än aldrig, så enjoy it!

Puss, Viktoria Lindgren

Tips om tävling!


Tävla om en brun utan sol hos alexandraekstrand.blogg.se!
Det gör jag, så gör det du med

Denna produkt kommer ifrån rosenserien.se, ta en titt vetja! 
För att tävla om denna produkt, så går du in här: 
http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/january/t-som-i-tavling-om-100-ml-brun-utan-sol-i-sam.html#comment


Puss, Viktoria Lindgren

Hemma

Varit hemma från skolan i cirka en timme nu. Var inte så farligt ändå, mest pratat om allt som händer nu sista terminen i nian. Kan inte ens tänka mig att jag FÖRHOPPNINGSVIS bor i linköping om ett halvår. Är det inte sjukt, så säg!

Kikar runt lite på olika bloggar, lika roligt att läsa varje gång.
Har du något tips på någon bra och läsvärd blogg?

Nu ska jag ta och äta lite korvstroganoff och ris, för att orka träna halv sju ikväll :)

Puss, Viktoria Lindgren

Onsdag

Det innebär att jag börjar i skolan idag. Faktiskt inte så farligt som alla säger, tycker jag! Sista terminen nu, dock värsta. Men det här gå fort :) mycket lov nu också! 

Nu ska jag gå och packa idrottsväskan, sen gå till bussen.
Ha en bra dag, allihopa!



Puss, Viktoria Lindgren

Sen måndagskväll

Sitter i soffan och kikar på kvällsfilm, the break-up som jag redan har sett tusen gånger. Läser lite bloggar samtidigt, så kanska ofokuserad på filmen, haha! Ska strax gå ner och göra iordning lite varm oboy och fralla med ost. Det är ju så gott, muuums. 

Kollar lite på kläder också, på smartgirl.se. Finns mycket fint man gärna skulle ha haft här hemma i garderoben nu! Synd att jag är ganska fattig för tillfället. 

Hoppas ni har haft en bra dag, även ni som började i skolan idag! 
Själv börjar jag inte förrän på onsdag, hehe



Bjuder på en segerbild ifrån cupen i helgen
Göran, Ida och jag :)

Puss, Viktoria Lindgren

Ojojj


Nog bara handbollsspelare som vet vem han är!
Heheh ;)
Puss, Viktoria Lindgren

BÄST I STAN 2011!

Efter en grymt rolig cup och bra fotbollslir, kan jag och moheds sk berätta att vi är bäst i stan 2011! Riktigt härligt tjejer :)



Kan också berätta att helgens mest spelade låt måste vara Petter & September - Baksmälla!

Nya tag till glysis cup! 

Puss, Viktoria Lindgren

Klockan är 11.10

Och nu står vi inför en grym match, mot stugsund! 
Faktiskt precis NU så står vi på det blåa golvet på a-hallen i söderhamn, och väntar på att domarn ska blåsa igång matchen. Jag hoppas att alla mina lagkamrater är lika taggad som jag är. Nu kör vi!



HEJA PÅ OSS! 

Puss, Viktoria Lindgren



Helt slut

Hemma efter en heldag på hallen. Bara fotboll, fotboll och fotboll. HELA DAGEN! Kan inte bli så mycket bättre :)
Det har varit bra spelat idag, från alla håll i laget. 

Resultat: 
Trönö IK - Moheds SK 0-2
Wallviks IK - Moheds SK 2-2
Moheds SK - IFK Bergvik 4-0

Nu taggar vi om för Stugsund som motstånd imorgon. Jag säger bara såhär, NU KÖR VI MOHED


Kastar in handduken för denna gång, och uppdaterar imorgonkväll vilka som vart Bäst i stan 2011!

Puss, Viktoria Lindgren

Bloggbetyg.se

Lägg till din blogg där och se vad din blogg får för betyg. Kan vara ganska kul :)
Sök på min blogg och rösta gärna! 



Puss, Viktoria Lindgren

Ny grej i bloggen!

Har lurat lite och fått till en gästbok! 



Nu kan ni skriva era frågor och åsiker osv, där istället för under inläggen. 
Naturligtvis kan ni fortsätta kommentera ändå, det är bara kul :)

Vad tycker ni om min nya gästbok?


Puss, Viktoria Lindgren

En fråga!

Som ni ser till höger så har min profilbild spårlöst försvunnit. 
Har det möjligen hänt dig så du kanske kan hjälpa mig? 

Har prova lagt till en ny säkert tio gånger, men det funkar inte.
HJÄLP MIG! 

Puss, Viktoria Lindgren

Donar och har mig

Försöker städa, men det går riktigt segt. Måste rycka upp mig, för det finns inte ord för min övervåning nu.. 
Vet inte vad som händer idag, mer än att det blir sängen tidigt ikväll. Imorgon kör vi, för då är det KM igen. Nu börjar säsongen, äntligen!


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart
Petter - Längesen



Puss, Viktoria Lindgren

Jag berättar!

  • Jag kan vara väldigt blyg av mig
  • Jag är hemskt dålig på att ta första steget
  • Jag älskar min mamma
  • Mina systrar är värd guld
  • Jag har bestämt mig för att flytta ner till Linköping
  • Fotboll är det bästa jag vet
  • Jag är värdelös på matte
  • Jag har spelat handboll i 10 år
  • Foo fighters och metallica är fantastiskt bra
  • Jag saknar min pappa riktigt mycket
En början, kommer mer när jag har tråkigt! 


Puss, Viktoria Lindgren

Vinst mot team hudik!

Ber om ursäkt för en ruggigt dålig uppdatering, men har varit så slut att jag knappt orkat med mig själv.

Gjorde min matchpremiär med mohed igår. Kom hem glad och med en vinst i bagaget. Kändes riktigt skönt att det gick ganska bra första matchen. Nu taggar jag för FULLA muggar till KM. Faktiskt bara 2 dagar kvar! 
Jag gillar er, ni är grym :)



Igår somnade jag halv tolv, var heeeelt slut. Sov till halv ett då mamma väckte mig för att jag och syrran skulle upp till team sportia och hämta ut handskar. Ett ställe som ska dömas ut helt och hållet, finns i-n-g-e-n-t-i-n-g! Tog ett par iallafall, känner mig ganska nöjd med dem ändå, tur de fanns! 
Åt världens godaste stek och potatis med familjen sen, hur mumsigt som helst! 

Vart ett par fotbollsskor rikare idag också, tack vare syrran och pontus. Ni är bra att ha ni! 

Nu ska jag ta tag i det här, 
Puss, Viktoria Lindgren

Tips!

Passar på att tipsa igen, denna gång om stilbruden.se.
En sida fuuull med smycken, faller mig helt i smaken!

Passar också på att komma med ett smakprov på vad de har på hemsidan. 
Kika in på sidan vetja. Finns mycket fint :) 

Puss, Viktoria Lindgren


Seg dag!

Ligger fortfarande i sängen, trots att jag vaknade halv tio. Kollade på våra bästa år också, precis som vanligt när jag är ledig. 
Låg och tänkte efter lite, och snart börjar faktiskt min sista termin på högstadiet. Känns ganska sjukt. Riktigt roligt ändå, eftersom att jag har bestämt mig. En månad kvar idag tills jag ska ner till linköping för provträning. Är faktiskt ganska nervös, men jag vet att jag kan. SÅ, det ska nog gå bra! :)
Har du funderat något över gymnasiet? Berätta gärna!

Ska nog ta och göra mig klar nu. Ska hämta tuva och saga på dagis klockan tre, så idag ska jag umgås med dem. Har inte träffat dem på nästan hela lovet..

Ha en bra dag! 
Puss, Viktoria Lindgren

Tips!

Tänkte tipsa om en till tävling, denna gång på alexandra ekstrands blogg!

Jag är med och tävlar om en ögonskugga från make up store, var med och tävla du också!
Färgen på ögonskuggan nämns inte, vilket gör tävlingen mer spännande.

http://alexandraekstrand.blogg.se/2010/december/t-som-i-tavling-om-en-ogonskygga-fran-make-up.html#comment
- gå in där för att se hur just du kan vara med och tävla! :)


Puss, Viktoria Lindgren

Svar på fråga!



Svar:
Vem som gjorde slut.. Det var båda av olika skäl!
Sen tog jag bort det där för att jag är så dålig på att skriva sånt. Men om du tycker att jag ska göra det så kan jag ordna till det! Lägg en till kommentar här isåfall! :)


Puss, Viktoria Lindgren

Bloglovin

Gillar du min blogg?
Följ den gärna, och läs varje inlägg jag skriver!
Följ theaviktoria.blogg.se med bloglovin



Puss, Viktoria Lindgren

Kanal 10

Fråga mig, och jag svarar skitkanal!

Bläddrade efter svt24 för att kolla på hockey. Hamnade på kanal 10 där "Jesusfestivalen 2010" visas. Där på scen står en gubbe, spelar gitarr och gapar "GE INTE UPP, GE INTE UPP, GE INTE UPP" och "STÅ UPP, STÅ UPP, STÅ UPP".. Kanske inte riktigt vad jag väljer att sitta och kolla på!


Puss, Viktoria Lindgren

Tips!


http://sofiahanden.blogg.se/

Mycket bra blogg, som jag läser varje dag. 
Passa på att kolla in tävlingen som pågår just nu, där du kan vinna en PlayBall Soda Sparkler! :)

Puss, Viktoria Lindgren

Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar

Under en timme får ni ställa precis vilken fråga som helst men ett 100% ärligt svar!




Puss, Viktoria Lindgren

Veckans musiktips

Glömde nog skriva sist att det kan dyka upp samma låtar som någon vecka innan. Det är vad jag lyssnat mest på under en vecka! 

  • Muse - Uprising
  • R.I.O - After The Love
  • B.O.B, Rivers Cuomo - Magic
  • Flo Rida - Turn Around [5,4,3,2,1]
  • Taio Cruz, Kylie Minouge - Higher
  • Paul Stanley - Live To Win
  • Petter, September - Baksmälla
  • Klaas - Our Own Way - Orginal Mix Edit
  • Goo Goo Dolls - Slide
  • Jay Smith - Wherever You Will Go
ENJOY! 

Puss, Viktoria Lindgren

Agerat flytthjälp

Det har jag gjort idag, åt veronica i ljusne! Fast vågar inte kalla det flytthjälp, för jag gjorde faktiskt ingenting.. Jag hämtade tim och leo på dagis, mer än så vart det inte! Fin lägenhet var det faktiskt, hoppas de kommer att trivas :)

Mår betydligt bättre idag, feberfri är jag också. Halsen är dock inte bra än, och det kommer väl att dröja antar jag. Huvudsaken det släppt någorlunda till på onsdag och matchen, och helt tills på lördag och KM.

Nu ska jag leta mig sällskap och komma på någonting att göra, UMGÅS?




Puss, Viktoria Lindgren

After the love shine down on me

Kan inte vara ensam om att tycka att det är helt värdelöst att vara sjuk. Mår typ, som en säck potatis skulle man kunna säga.. Förkyld, feber, ont i ryggen och huvudvärk. Jag är i stort behov av en människa som tar hand om mig, vill du? Ställ upp för laget! 

Roar mig på betapet, men det går ungefär som vanligt. Life sucksssss

Puss, Viktoria Lindgren

Home again!

Pinsamt dålig uppdatering, men där kan jag faktiskt skylla på fjällresan utan dåligt samvete.

Har haft fyra riktigt underbara dagar i lofsdalen, och jag ångrar inte att jag hoppade nyår på hemmaplan alls. Hade inte skotern med upp denna gång, men lyckades fördriva tiden riktigt bra ändå. Mycket bra sällskap och mycket trevligheter. Jag vill upp igen! 

Dock vart jag sjuk på cupen, så nu har jag feber och fetaste förkylningen på jorden. Tacka vetja starka halstabletter!
Ska försöka dra mig upp mot a-hallen för att kolla på träningen. Så jävla surt att inte få träna när det är match i hudik på onsdag. Peppar peppar på att jag blir frisk. KM i helgen också så, i must be frisch! 


Puss, Viktoria Lindgren

RSS 2.0