God natt

SLEEP TIGHT,

Statistiken höjdes

Jag delade min blogg på facebook idag, har varit ruggigt snålt med läsare. Genast ökade statisktiken från 7 läsare till 35! Kul att se, hoppas några stannar :)

Nu ska jag nog ta mig en tallrik fil, sen kasta mig i sängen för att ladda för halligan cup i delsbo imorgon. Kom igen! 

Att livet är så bra firar vi med 2/2 thumbs och en överlycklig brud på bild! 




Snebena?


!


GUESTBOOOK! Den finns här till höger →
Inte fått något skrivet i den ännu, så kom igen ba! 


Frid i hemmet

Har äntligen käkat middag och städat upp. Nu ska den första kastas i säng och den andra sätta sig vid tvn och glo. Själv hade jag tänkt att dra mig uppåt hällåsen för att kolla på företagshockeyn, men.. är det värt de? Anyway, söker sällskap. Ropa om du nappar!

Har också packat och gjort mig klar för cup imorgon, för man vet ju faktiskt aldrig. Sist stod ju ullis och gh o dunkade på dörren, och jag snarkade på övervåningen. Anser att det är lika bra att vara klar, så inte big D får stå utanför och vara morgonens väckarklocka.. :)



Gosar ner mig!


Nu är äntligen mina två små gofisar här och busar runt. Helt underbart :)


Fredag och helg!

Haft en slödag i skolan idag. Först musik i två timmar sen bara softat runt ungefär. 
Efter skolan handlade jag med mamma i en timme ungefär, och nu sitter jag hemma och väntar på tuva och saga. Ska agera barnvakt tills det att mamma kommer hem från jobbet igen :)


Måste bara visa vad jag lyxade till det med i onsdags när jag kom hem från träningen! 
Sååå himla gott




Från gårdagen




Förklarar gårdagen genom två bilder. Orkar inte skriva så mycket om igår, för det hände faktiskt inte så mycket :) 


Deltar i tävling!



TITTA VILKA UNDERBARA SMYCKEN HON LÅTER OSS TÄVLA OM! 
Kan inte bli så mycket bättre. Hur fint vore det inte med dessa nu till våren? Meeee want!

Kika in på hennes blogg och tävla om dessa fem smycken! 
direktlänk; 
http://sofiahanden.blogg.se/2011/march/tavling-1.html#comment


Mot bästa ljusne

Skolan gick segt idag, men det är inget ovanligt med det.. Tog en fika med ellen och felicia på waynes efter skolan. Otroligt skönt att bara sitta och prata med dem, världens bästa tjejer! :)



Nu ska jag sätta på mig finaste ala if dressen och mina knäskydd, sen åka ut mot ljusne för dubbla handbollspass. Första med mina bästa tjejer och seriesegrare, sen med killarna. Super kul är det :) 

Hörs senare, skriver mer när jag kommer hem. Kanske.. ;)


Tidig morgon, alldeles för tidig

Idag stod klockan på halv sex istället för halv sju. Liten tabbe eftersom att bussen går halv nio.. MEN, jag har hunnit mycket. Jag har uppdaterat telefon så jag kan skicka sms och grejer igen, sååå nöjd. Har inte kunna gjort det sen i lördags. Varken läst i inkorgen, skickat eller tagit emot. Tänk så mycket jag har missat ;)



Var så himla varmt igår, jag hoppas att det håller i sig nu. DET ÄR VÅR!


Just nu!


SÅ OFAGER SOM MAN BARA KAN BLI! 
Nyfärgat hår och en hemskt klumpig ansiktsmask. Upptäckte när jag kom hem att det blev lite fel, men duger galaaaant. 

Köpte mig även de finaste som finns i garderoben idag:
Så vackra, blir tårögd! Fotbollsstrumpor som ska användas, och slitas med hälsan..


Barnvakt

Klev upp runt nio imorse, eftersom jag skulle vara barnvakt åt saga. Världens gosigaste tjej :)



Nu ligger hon och sover, så jag passar på att skriva lite och städa upp lite här hemma. Tar tillfället i akt när jag är själv hemma, då är jag himla duktig! 

Drack världens godaste kopp med varm choklad imorse också, såå himla mums med glass i! 




Naivee

Igår lämnade mamma mig hemma ensam och åkte ut till gåsholma med mats. Louise gulliga mamma frågade om jag ville komma dit och äta fajitas med dem, och det gjorde jag också. Mums!
Efter maten knatade jag, lillis och louise hem till mig och chillade bara. Gjorde inget speciellt mer än att lyssna på gammal musik och kika lite roliga filmer osv. Riktigt trevlig kväll, det tackar vi för :)




I'm gonna tell you a secret

Skrev för ett bra tag sedan att jag inte kom in i linköping, utan att jag istället hade sökt i gävle ↓



Jag har faktiskt ändrat mig! Nu när omvalsperioden smyger sig på om bara någon månad, så har jag tänkt efter. Jag vill ju faktiskt ner till linköping, så varför ska jag då till gävle? Linköping är helt underbart, helt kär i staden. Tror helt klart att jag skulle trivas där nere. Sen har jag ju alltid isabelle, så varför klaga? 

Programmet jag har kollat på nu finns på anders ljungstedt gymnasiet, och är hantverkarprogrammet med inriktning hud. Tycker att det är rätt så spännande. Jag har tänkt mig bli massör, och sedan läsa till sjukgymnast efter gymnasiet. Jag tror det kan bli bra :)

Om du är nyfiken på att ta en titt på programmet, look here ↓
http://www.linkoping.se/sv/Skola-barnomsorg/Gymnasieskola/-Kommunala-gymnasieskolor/ALG/Nya-program-hostterminen-2011/Hantverksprogrammet/Hud-/


Ingen inspiration

Med det vill jag säga att inget har skrivits för jag inte har något att skriva om. Har inte hänt så mycket, tråkigt nog.



2011 års sportlov tog slut idag, och jag återgick till verkligheten igen. Tråkigt, men nu är det snart slut på grundskolan. Nästa kapitel blir gymnasiet! 

Sportlovet spenderades uppe i Lofsdalen med familjen Waller. Helt underbart och slapp vecka. Gjorde inte speciellt mycket, men vad gör väl det! Bjuder på några få bilder från resan, vart inte så mycket knäppt i och med att det inte hände så mycket!




RSS 2.0